Салат з капусти на зиму в банках: 6 рецептів пальчики оближеш

5. Після того, як капуста перемішана з іншими овочами, вливаємо оцтову кислоту і знову перемішуємо.

6. Потім розігріваємо сковороду і вливаємо в неї все рослинне масло, згідно рецепту. У розігріте масло викладаємо цибулю, нарізану великими шматочками. Цибулю злегка обсмажуємо і опускаємо в нього пропущений через прес часник.

7. Зовсім трохи обсмажуємо цибулю з часником разом і виливаємо цю суміш в салат з капусти в тазику. Знову все перемішуємо.

8. І ось, коли такий салат по-корейськи постоїть 1 годину, то його вже можна буде їсти і він буде дуже смачним.

9. Капусту з тазика накладаємо в чисті банки і стерилізуємо у каструлі звичайним способом. Після виймаємо банки, закриваємо кришками і перевертаємо догори дном, закутуємо і чекаємо остигання. Готове.

Відео про те, як приготувати дуже простий салат з капусти з огірками

В рецепті використовуються самі доступні сезонні овочі.

Закуска виходить трохи гострої, загалом, просто смакота !

Смачний салат на зиму «Кубанський» з капустою і овочами

Дізнайтеся заготовку з капусти без стерилізації банок. Рецепт перевірений роками з хорошими відгуками. Його можна готувати як щоденну закуску до обіду або вечері.

Інгредієнти:

Метод приготування:

1. Нашинкуем капусту в ємність, покладемо щіпку солі і перемішати руками, щоб виділився сік.

2. Помідори і огірки нарізаємо шматочками, як для звичайного салату.

3. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву і перець соломкою. Всі овочі змішуємо в тазу, додаємо цукор, перець, залишилася сіль, лавровий лист, перець горошком, рослинне масло і 1/3 частину від норми оцту. Перемішані овочі залишаємо маринуватися на 1 годину.

4. Без теплової обробки салат вже зараз можна їсти, поклавши його в салатницю.

Дивіться також:  Помідори (томати) в овочевий заливці на зиму в банках

5. Нам потрібна заготівля на зиму, тому потрібно піддати її тепловій обробці. Ставимо каструлю з салатом на вогонь і доводимо до кипіння і кип’ятимо на невеликому вогні 8 хвилин. Потім вливаємо залишився оцет, перемішуємо і через хвилину вимикаємо вогонь.

6. Закладаємо салат з капусти і огірків в стерилізовані банки, закриваємо прокип’яченими кришками.

Приємно їсти !

Рецепт маринованого салату з капусти і буряків на зиму

Дізнайтеся, як приготувати салат з капусти на зиму без варіння.

Буде потрібно для рецепта:

  • капуста — 3 кг
  • буряк — 3 шт.
  • морква — 2 шт.
  • болгарський перець — 3 шт.
  • часник — 5 зубчиків

Для маринаду:

  • сіль — 3 ст. ложки
  • цукор — 0.5 склянки
  • оцет 9% — 0.5 склянки
  • вода — 3 літри
  • перець горошком, лавровий лист

Приготування:

1. Нарізаємо свіжу капусту квадратиками або великими шматочками. Моркву і солодкий перець намагаємося порізати широкими смужками.