5. Після того, як капуста перемішана з іншими овочами, вливаємо оцтову кислоту і знову перемішуємо.
6. Потім розігріваємо сковороду і вливаємо в неї все рослинне масло, згідно рецепту. У розігріте масло викладаємо цибулю, нарізану великими шматочками. Цибулю злегка обсмажуємо і опускаємо в нього пропущений через прес часник.
7. Зовсім трохи обсмажуємо цибулю з часником разом і виливаємо цю суміш в салат з капусти в тазику. Знову все перемішуємо.
8. І ось, коли такий салат по-корейськи постоїть 1 годину, то його вже можна буде їсти і він буде дуже смачним.
9. Капусту з тазика накладаємо в чисті банки і стерилізуємо у каструлі звичайним способом. Після виймаємо банки, закриваємо кришками і перевертаємо догори дном, закутуємо і чекаємо остигання. Готове.
Відео про те, як приготувати дуже простий салат з капусти з огірками
В рецепті використовуються самі доступні сезонні овочі.
Закуска виходить трохи гострої, загалом, просто смакота !
Смачний салат на зиму «Кубанський» з капустою і овочами
Дізнайтеся заготовку з капусти без стерилізації банок. Рецепт перевірений роками з хорошими відгуками. Його можна готувати як щоденну закуску до обіду або вечері.
Інгредієнти:
Метод приготування:
1. Нашинкуем капусту в ємність, покладемо щіпку солі і перемішати руками, щоб виділився сік.
2. Помідори і огірки нарізаємо шматочками, як для звичайного салату.
3. Цибулю нарізаємо півкільцями, моркву і перець соломкою. Всі овочі змішуємо в тазу, додаємо цукор, перець, залишилася сіль, лавровий лист, перець горошком, рослинне масло і 1/3 частину від норми оцту. Перемішані овочі залишаємо маринуватися на 1 годину.
4. Без теплової обробки салат вже зараз можна їсти, поклавши його в салатницю.
5. Нам потрібна заготівля на зиму, тому потрібно піддати її тепловій обробці. Ставимо каструлю з салатом на вогонь і доводимо до кипіння і кип’ятимо на невеликому вогні 8 хвилин. Потім вливаємо залишився оцет, перемішуємо і через хвилину вимикаємо вогонь.
6. Закладаємо салат з капусти і огірків в стерилізовані банки, закриваємо прокип’яченими кришками.
Приємно їсти !
Рецепт маринованого салату з капусти і буряків на зиму
Дізнайтеся, як приготувати салат з капусти на зиму без варіння.
Буде потрібно для рецепта:
- капуста — 3 кг
- буряк — 3 шт.
- морква — 2 шт.
- болгарський перець — 3 шт.
- часник — 5 зубчиків
Для маринаду:
- сіль — 3 ст. ложки
- цукор — 0.5 склянки
- оцет 9% — 0.5 склянки
- вода — 3 літри
- перець горошком, лавровий лист
Приготування:
1. Нарізаємо свіжу капусту квадратиками або великими шматочками. Моркву і солодкий перець намагаємося порізати широкими смужками.