2. Буряк ріжемо широкими смужками, точно також як морква. Всі складені овочі потрібно перемішати, дуже зручно дерев’яною лопаткою.
3. На дно стерильних банок опускаємо нарізані пластинками зубчики часнику і відразу ж закладаємо до горлечка підготовлений салат з овочів.
4. Для приготування маринаду в каструлю наллємо воду, кладемо горошини перцю, лаврове листя, цукор і сіль. Каструлю ставимо на плиту, включаємо вогонь і чекаємо, коли закипить. Як тільки маринад закипить, наливаємо оцет і кип’ятимо 5 хвилин.
5. Коли маринад готовий, вимикаємо вогонь і обережно розливаємо його по банкам. А тактика така: налили маринад, прикрили кришкою, розливаємо далі, через 3 хвилини кришку щільно закручуємо на зиму.
6. Після охолодження банки прибираємо на холод. Салат з капусти з буряком готовий.
Відео про те, як смачно приготувати капустяний салат з кабачками без стерилізації
З овочів присутні тільки кабачки, цибулю і часник. Родзинку заготівлі надає присутність кетчупу. Подивіться відео і все дізнаєтеся.
Скористайтеся запропонованими рецептами і встигніть зробити смачні заготовки з капусти з різними овочами, щоб взимку насолоджуватися дарами літа.
Вдалих творчих заготовок !