4. Починаємо збивати вміст міксером 2 хвилини.
5. Нам знадобляться два яблука. Чистимо від шкірки, вирізаємо серцевину.
6. І нарізаємо яблука невеликими шматочками, як на фото.
7. До сиру додаємо 1 чайну ложку розпушувача, 4 ст. ложки манки і виливаємо збиті яйця.
8. Ще додаємо жменю родзинок.
9. Інгредієнти перемішуємо з допомогою міксера.
10. Останніми додаємо яблука і перемішуємо лопаткою.
11. Дно чаші змащуємо вершковим маслом і можна ще злегка присипати манкою. Викладаємо сирну масу і закриваємо кришку мультиварки.
12. На панелі мультиварки вибираємо режим «Випічка» і час приготування 60 хвилин. Натискаємо «Старт».
13. Через 1 годину відкриваємо кришку і нехай запіканка постоїть так 10 хвилин.
14. Діставати випічку будемо з допомогою форми для приготування на пару. Ставимо форму в каструлю, а потім всі разом дістаємо і перевертаємо.
15. Ось так залишаємо запіканку на формі до повного охолодження.
16. Готову випічку посипаємо корицею.
17. Дуже ніжна і повітряна сирна запіканка готова.
18. Нарізаємо її шматочками, кладемо на тарілку і подаємо на стіл.
Можливо вам будуть цікаві інші способи приготування запіканок з сиром, тоді знайомтесь: Запіканка з сиру в мікрохвильовці.
А ось найпоширеніший спосіб випікання сирних запіканок: Запіканка з сиру в духовці .
Сирна запіканка в мультиварці з морквою — відео рецепт
Випічка сирної маси з морквою виходить ніжною і соковитою. Спробуйте !