8. Починаємо збивати сметану.
Як порада: Вершки добре збиваються, коли вони холодні, тому вони до цього моменту повинні бути в холодильнику. Та форма, в якій ви будете збивати — повинна стояти в холодильнику.
Найкраще вершки збиваються, якщо їх жирність становить 30 % — 35 %. Вершки повинні тримати форму. Вершки потрібно не перебити, вони повинні бути м’якими.
9. Акуратно і поперемінно вмішуємо в сирну масу збиті білки і збиті вершки.
10. В результаті перемішування зверху вниз, виходить дуже ніжна і ароматна сирна маса.
11. З холодильної камери дістаємо форму з тестом, виливаємо сирну начинку, розрівнюємо.
12 Випікаємо пиріг в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 50 — 60 хвилин. Після закінчення часу дістаємо форму з пирогом і ставимо на решітку до охолодження.
Готовність пирога визначаємо шляхом натискання пальцем на його середину. Якщо палець не провалюється і поверхня пружинить — сирний пиріг готовий.
13. Пиріг в духовці повинен покритися рум’яною скоринкою і зазолотиться.
14. Остиглий пиріг дістаємо з форми і перекладаємо на сервірувальну тарілку.
15. Нарізаємо пиріг з сиром на шматочки і всіх кличемо до чаю. Приємного чаювання !
Сирний пиріг «Сльози ангела» — рецепт з відео
Виходить чудовий пиріг з ніжним смаком.