Сирний пиріг: Смачні рецепти пирога з сиром в духовці

8. Починаємо збивати сметану.

Як порада: Вершки добре збиваються, коли вони холодні, тому вони до цього моменту повинні бути в холодильнику. Та форма, в якій ви будете збивати — повинна стояти в холодильнику.

Найкраще вершки збиваються, якщо їх жирність становить 30 % — 35 %. Вершки повинні тримати форму. Вершки потрібно не перебити, вони повинні бути м’якими.

9. Акуратно і поперемінно вмішуємо в сирну масу збиті білки і збиті вершки.

10. В результаті перемішування зверху вниз, виходить дуже ніжна і ароматна сирна маса.

11. З холодильної камери дістаємо форму з тестом, виливаємо сирну начинку, розрівнюємо.

12 Випікаємо пиріг в розігрітій до 170 градусів духовці протягом 50 — 60 хвилин. Після закінчення часу дістаємо форму з пирогом і ставимо на решітку до охолодження.

Готовність пирога визначаємо шляхом натискання пальцем на його середину. Якщо палець не провалюється і поверхня пружинить — сирний пиріг готовий.

13. Пиріг в духовці повинен покритися рум’яною скоринкою і зазолотиться.

14. Остиглий пиріг дістаємо з форми і перекладаємо на сервірувальну тарілку.

15. Нарізаємо пиріг з сиром на шматочки і всіх кличемо до чаю. Приємного чаювання !

Сирний пиріг «Сльози ангела» — рецепт з відео

Виходить чудовий пиріг з ніжним смаком.

Дивіться також:  Булочки з дріжджового тіста: здобні булочки в духовці — ніжні, смачні, румяні