Залийте смажені баклажани на тарілці сметанно-томатним соусом.
Приємного апетиту !
Як смачно приготувати баклажани з горіховим соусом
Дізнайтеся, яке смачне блюдо виходить з горіховим соусом.
Потрібно:
- Баклажани — 1 кг
- Волоські горіхи — 2 склянки (можна фундук)
- Окріп — 1/2 літра
- Цибуля — 3 шт.
- Хмелі-сунелі — за смаком
- Сік лимона — 1 ст. л.
Метод приготування
- Неочищені баклажани наріжте кружечками і посоліть.
- Обсмажте кружечки з обох боків в рослинній олії.
- Горіхи прокрутіть через м’ясорубку. Додати дуже дрібно нарізану ріпчасту цибулю і спеції. Розведіть всі кип’яченою водою до консистенції сметани і посоліть. Горіховий соус готовий.
- У посуд покладіть обсмажені кружальця шарами з горіховим соусом так, щоб останнім шаром був соус.
Поставте в холодильник на 3-5 годин. Смакота гарантована.
Відео про те, як приготувати баклажани смажені з часником і помідорами
Подивіться відео, в якому готові плоди можна використовувати як закуску або доповнення до других страв.
Всі рецепти гідні бути приготованими для сімейного столу.
Готуйте із задоволенням !