Смачно смажені баклажани на сковороді – 7 кращих рецептів

Залийте смажені баклажани на тарілці сметанно-томатним соусом.

Приємного апетиту !

Як смачно приготувати баклажани з горіховим соусом

Дізнайтеся, яке смачне блюдо виходить з горіховим соусом.

Потрібно:

  • Баклажани — 1 кг
  • Волоські горіхи — 2 склянки (можна фундук)
  • Окріп — 1/2 літра
  • Цибуля — 3 шт.
  • Хмелі-сунелі — за смаком
  • Сік лимона — 1 ст. л.

Метод приготування

  1. Неочищені баклажани наріжте кружечками і посоліть.
  2. Обсмажте кружечки з обох боків в рослинній олії.
  3. Горіхи прокрутіть через м’ясорубку. Додати дуже дрібно нарізану ріпчасту цибулю і спеції. Розведіть всі кип’яченою водою до консистенції сметани і посоліть. Горіховий соус готовий.
  4. У посуд покладіть обсмажені кружальця шарами з горіховим соусом так, щоб останнім шаром був соус.

Поставте в холодильник на 3-5 годин. Смакота гарантована.

Відео про те, як приготувати баклажани смажені з часником і помідорами

Подивіться відео, в якому готові плоди можна використовувати як закуску або доповнення до других страв.

Всі рецепти гідні бути приготованими для сімейного столу.

Готуйте із задоволенням !

Дивіться також:  Рулька свиняча запечена в духовці соковито і смачно