Тісто Для Піци Без Дріжджів — 7 Рецептів Як У Піцерії

Сьогодні ви дізнаєтеся як можна зробити швидко тісто для піци, смачно поїсти і видалити почуття голоду. Це зручна різновид їжі, яку їдять руками. Вона відома і улюблена багатьма народами світу.

Ви зможете приготувати піцу без дріжджів, що дозволяє зробити її швидко. В якості начинки використовуються різні інгредієнти, про які буде описано в самій статті.

Існує багато способів, щоб додати піці більш витончений смак, але майже завжди використовуються для начинки томати, консервовані огірочки, оливки та сир.

В якості спецій використовуються майоран і прованські трави.

Продукти для начинки: кетчуп, майонез, ковбаса, помідори, перець солодкий, сир

Спосіб приготування

  1. Кефір виливаємо в глибоку миску. Додаємо трохи солі, розбиваємо яйце і розмішуємо.

2. У приготовлену масу додаємо просіяне борошно і добре перемішуємо. Борошно додаємо частинами. Повинно вийти густе тісто.

3. Коли створювати тісто ложкою в мисці буде важко, тоді будемо продовжувати замішувати його на стіл, посипати стіл борошном.

4. Ось така кількість тіста повинно вийти.

5. А далі будьте уважні: Наливаємо на стіл трохи соняшникової олії.

6. Кладемо ком тесту на масло і починаємо вимішувати його до тих пір, поки вона не вбере все масло.

7. І ось так воно виглядає еластично з маслом, воно зовсім не прилипає до рук.

8. Дно чашки посипаємо борошном і кладемо ком тесту, закриваємо кришкою і залишаємо так на 30 хвилин.

9. Візьмемося за приготування начинки. Нарізаємо маленькими пластинками помідори. Перець нарізаємо невеликими шматочками.

10. Нарізаємо кільцями консервовані огірочки. Ковбасу наріжемо скибочками.

11. Тісто будемо розгортати на пергаментним папері з посипаною борошном.

12. Розкачуємо тісто в тонкий пласт.

13. Кладемо на розкатаний пласт тарілку і відрізаємо краю.

14. Заготівля (основа) для піци готова.

15. Видавлюємо з пакетів соус майонез.

Дивіться також:  Сирники із сиру рецепти: як приготувати сирники пишними і смачними

16. Розподіляємо їх рівномірно по поверхні.

17. Викладаємо шматочки ковбаски.

18. Між шматочками ковбаски розкладаємо кружечки огірків.

19. Шматочки перцю і помідорів кладемо по верху ковбаси і огірків.

20. Всю начинку покриваємо зверху подрібненим сиром.

21. Поміщаємо піцу в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо протягом 7 — 10 хвилин.

Піца на кефірі без дріжджів готова. Відрізаємо шматочок і бачимо — тісто тонке. Пробуємо і погоджуємося зі своїми відчуттями — смак чудовий.

Як зробити тісто для піци без дріжджів на кефірі з цибульною начинкою

Продукти для тіста:

  • борошно — 2.5 склянки
  • кефір — 0.5 л
  • 2 яйця
  • сода — 0.5 ч. ложки
  • сіль — 0.5 ч. ложки

Приготування тіста

  1. З усіх наведених вище продуктів заступника певну кількість тіста, залиште на 1 годину (прикрийте плівкою миску з тестом).
  2. Потім розкачайте його тонким шаром, покладіть начинку (можна будь-яку) і випікайте до готовності.

Приготування начинки (як приклад)

Продукти для начинки:

  • цибуля ріпчаста — 5 шт.
  • вершкового масла — 50 г
  • яйця — 4 шт.
  • сметана — 3 ст. ложки
  • тертий сир — 100 г
  • маслини — 10 шт.
  • сіль і перець
  1. Наріжте цибулю і підсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком.

2. Сирі яйця, сметану і тертий сир змішати, ретельно збити в крем. Отриманий таким чином крем називається «фреш».

3. Розкатаний пласт тіста товщиною 1.5 — 2.0 см укладіть на змащену форму для піци або на деко.

4. У форму з тіста викладіть шар підсмаженого лука і змастіть приготованим кремом. Зверху покладіть нарізані маслини.

5. Дайте настоятися в теплому місці 15 хвилин, а потім випікайте в духовці протягом 30 хвилин при температурі 220 — 230 градусів С.

Дивіться також:  Випічка: святкуємо Великдень з простими рецептами випічки

Ви довідалися ще один спосіб приготування піци без дріжджів з цибульною начинкою.

Відео рецепт тонкого тіста для піци на молоці

Приготуйте рецепт домашньої піци на молоці і він вас не розчарує.

Тісто для піци без дріжджів і без соди як у піцерії

Рецепт дозволяє дізнатися, як приготувати піцу, дуже схожу на ту, яку ви купуєте в піцерії.

Приготування тіста

  1. У чашку розбиваємо 1 яйце, додаємо 1 ч. ложку цукру 1 ч. ложку солі. Перемішуємо суміш. Додаємо 4 ч. ложки соняшникової рафінованої олії.

2. Сюди ж додаємо 200 мл теплої води. Добре перемішуємо .

3. На стіл просіваємо 2 склянки борошна.

4. У борошно додаємо 1 ч. ложку розпушувача і обережно перемішати.

5. У гірці борошна робимо поглиблення і починаємо виливати яєчну суміш частинами, змішуючи кожну частину з борошном.

6. До еластичного стану тесту доводимо, працюючи руками — воно не повинно липнути до рук.

7. Тісто ділимо на 2 або 3 частини залежно від наявних формочок для випікання. Інші частини приберемо на потім в холодильник або морозильну камеру.

8. Працюємо далі з 1 частиною тіста. Беремо качалку і розкачуємо основу для піци.

9. Беремо розкатаний пласт в руки і кладемо на змащену маслом форму для випікання.

10. Розподіляємо основу з тіста рівно по дну з підняттям бортиків по краях.

Приготування начинки для піци

  1. Змащуємо основу томатним соусом і викладаємо нарізану цибулю.

2. Розкладаємо кружечки консервованих огірків.

3. Додаємо улюблену ковбаску.

4. Зверху закриваємо кружечками сиру.

5. Випікаємо піцу до повної готовності в духовці. На готовність орієнтуємося на краю піци — вони повинні зазолотиться.

6. Піца пробула в духовці 40 хвилин при 200 градусах С.

Відрізаємо шматочок тонкої піци і пробуємо. Випічка вдалася ! Смачно !

Бездріжджове тісто для піци — рецепт зі сметаною і майонезом на сковороді

Продукти для тіста:

  • 4 ст. ложки сметани
  • 4 ст. ложки майонезу
  • 2 яйця
  • 9 ст. ложок борошна
  • 0.5 ч. ложки солі
Дивіться також:  Цветаевский Яблучний Пиріг — Класичний Рецепт

Приготування

  1. Збиваємо в чашці яйця так, щоб тільки розійшовся жовток.

2. Додаємо до яєць борошно, сметану, майонез, сіль.

3. Починаємо акуратно вилочкою перемішувати всі продукти. Треба постаратися і набратися терпіння.

4. Ось такий зовнішній вигляд рідкого тіста виходить і розраховане на велику сковороду.

5. Сковороду змащуємо масло і викладаємо основу для піци.

6. Розподіляємо основу по дну сковороди, щоб краї були товстіші, а середина тонший.

7. Кладемо на піцу кетчуп і розмазуємо по поверхні силіконової пензликом.

8. Розсипаємо дрібні шматочки сервелату і ріпчастої цибулі.

9. Зверху розсипаємо натертий сир не «жаліючи».

10. Зараз закриваємо піцу кришкою і ставимо на повільний вогонь на 20 хвилин. Піца піднімається і ми дивимося, коли пропечуться краю.

11. Піца готова, дістаємо її на тарілку і дивіться — як добре пропікся краєчок.

12. Піца ніжна і моментально приймає форму тарілки, в яку ви покладете її.

Відрізаємо ножем шматочок, пробуємо. Приємного апетиту !

Рецепт тіста для піци з сиром

Продукти:

  • 125 г (0.5 пачки) — сиру
  • 1 яйце
  • 5 ст. ложок — рослинного масла
  • 4 ст. л. молока
  • 0.5 ч. ложки солі
  • 250 г борошна
  • 0.5 ч. л. соди

Приготування

  1. Всі продукти змішати, зробити з тіста коржик (основу).
  2. На підготовлену основу викладаємо обсмажені цибулю, на нього викладаємо кружечки помідорів і солимо їх, прикрашаємо оливками і скибочками сиру.
  3. Верх піци поливаємо олією і залишаємо на 15 хвилин.
  4. Випікаємо в духовій шафі протягом 30 хвилин.

Швидке тісто для піци «Блискавка» бездріжджове — відео

З іншими рецептами приготування тіста для піци без дріжджів ви можете дізнатися в наступних випусках.