Тушковані кабачки з овочами і мясом — найкращі рецепти

Потрібно:

Спосіб приготування

1. На сковороді обсмажуємо нарізану кубиками цибулю. В чавунній каструлі обсмажуємо на рослинній олії шматочки кабачків. Овочі обсмажуємо до м’якості.

2. До цибулі кладемо натерту моркву і обсмажуємо до м’якого стану.

3. До шматочках кабачків кладемо обсмажені цибулю і моркву. Виливаємо неповний склянку води і тушкуємо так 5 хвилин.

4. Далі нарізані шматочки томату з’єднуємо з овочами в каструлі. Перемішуємо і готуємо так 15 хвилин.

5. Рубаємо зелень і додаємо до овочів, солимо і перчимо. Перемішуємо. У завершенні процесу додамо 2-3 столові ложки сметани і згасимо ще 5 хвилин.

6. Минуло 5 хвилин, тушковані овочі готові.

7. Ви дізналися рецепт приготування смачних овочів.

Їжте окремо або з’єднайте з м’ясом і приємного вам апетиту.

Відео про те, як смачно тушкувати кабачки з помідорами, томатною пастою і лимонним соком

Тут спосіб теплової обробки спрощується готуванням в одній каструлі.

Зверніть увагу на те, що салат з кабачків на зиму готується подібним чином.

Рецепт кабачків, тушкованих з курячим філе, на сковороді

Подивіться приготування смачного курячого філе з шматочками кабачка у вершковому соусі.

Спосіб приготування

1. Куряче філе нарізаємо кубиками.

2. Нарізану цибулину ріпчастої цибулі обсмажуємо на сковороді. Додаємо до цибулі шматочки м’яса і обсмажуємо до зміни кольору.

3. М’ясо солимо, додаємо куркуму і добре обсмажуємо.

3. До смаженій м’ясу викладаємо кабачки, нарізані шматочками. Все перемішуємо.

4. Закриваємо Сковороду кришкою і продовжуємо тушкувати кабачки протягом 15 хвилин.

5. Знімаємо кришку і кладемо 2-3 столові ложки сметани. Ще раз додамо куркуму. Вміст перемішаємо, закриваємо кришкою на 2 хвилини і вимикаємо вогонь.

6. Тушковані кабачки з м’ясом повинні вирішити ще 15 хвилин.

Дивіться також:  Шніцель: прості рецепти з насолодою смаку

Куряче філе в сметанному соусі з кабачками готово. Можна подати таку страву до картопляного пюре, гречки, рису.

Відео про те, як гасити курку з картоплею і овочами

Подивіться послідовні кроки по обсмажуванню і гасіння багатьох інгредієнтів смачної страви.

Ви докладно дізналися процес теплової обробки продуктів. Використовуючи спосіб гасіння блюдо завжди виходить смачним.