Потрібно:
Спосіб приготування
1. На сковороді обсмажуємо нарізану кубиками цибулю. В чавунній каструлі обсмажуємо на рослинній олії шматочки кабачків. Овочі обсмажуємо до м’якості.
2. До цибулі кладемо натерту моркву і обсмажуємо до м’якого стану.
3. До шматочках кабачків кладемо обсмажені цибулю і моркву. Виливаємо неповний склянку води і тушкуємо так 5 хвилин.
4. Далі нарізані шматочки томату з’єднуємо з овочами в каструлі. Перемішуємо і готуємо так 15 хвилин.
5. Рубаємо зелень і додаємо до овочів, солимо і перчимо. Перемішуємо. У завершенні процесу додамо 2-3 столові ложки сметани і згасимо ще 5 хвилин.
6. Минуло 5 хвилин, тушковані овочі готові.
7. Ви дізналися рецепт приготування смачних овочів.
Їжте окремо або з’єднайте з м’ясом і приємного вам апетиту.
Відео про те, як смачно тушкувати кабачки з помідорами, томатною пастою і лимонним соком
Тут спосіб теплової обробки спрощується готуванням в одній каструлі.
Зверніть увагу на те, що салат з кабачків на зиму готується подібним чином.
Рецепт кабачків, тушкованих з курячим філе, на сковороді
Подивіться приготування смачного курячого філе з шматочками кабачка у вершковому соусі.
Спосіб приготування
1. Куряче філе нарізаємо кубиками.
2. Нарізану цибулину ріпчастої цибулі обсмажуємо на сковороді. Додаємо до цибулі шматочки м’яса і обсмажуємо до зміни кольору.
3. М’ясо солимо, додаємо куркуму і добре обсмажуємо.
3. До смаженій м’ясу викладаємо кабачки, нарізані шматочками. Все перемішуємо.
4. Закриваємо Сковороду кришкою і продовжуємо тушкувати кабачки протягом 15 хвилин.
5. Знімаємо кришку і кладемо 2-3 столові ложки сметани. Ще раз додамо куркуму. Вміст перемішаємо, закриваємо кришкою на 2 хвилини і вимикаємо вогонь.
6. Тушковані кабачки з м’ясом повинні вирішити ще 15 хвилин.
Куряче філе в сметанному соусі з кабачками готово. Можна подати таку страву до картопляного пюре, гречки, рису.
Відео про те, як гасити курку з картоплею і овочами
Подивіться послідовні кроки по обсмажуванню і гасіння багатьох інгредієнтів смачної страви.
Ви докладно дізналися процес теплової обробки продуктів. Використовуючи спосіб гасіння блюдо завжди виходить смачним.