Зробіть заготовку і поділіться своєю думкою.
Відео про те, як приготувати варення з рожевих пелюсток чайної троянди
У домашніх умовах це чудова заготівля на зиму робиться легко і швидко.
Вміст баночок виходить ароматним і дуже красивим.
Варення з пелюсток троянд, перетертих з цукром (без варіння) в домашніх умовах
Цей спосіб відрізняється тим, що нічого не потрібно варити. Пелюстки зберігають свої цілющі властивості. У квіткових магазинах пелюстки не купуйте, так як вони можуть бути вирощені з хімікатами.
Спосіб приготування
1. На кожні 100 г пелюсток буде потрібно: 1 стакан цукру і сік половини лимона.
2. У нашому рецепті заготовлено 400 г пелюсток.
3. Засипаємо троянди цукром і вичавленим соком лимона. Пам’ятаємо про співвідношенні обсягів.
4. Починаємо перемішувати масу рукою, щоб з пелюсток троянд вийшло побільше соку. Залишаємо так на 5-6 годин.
5. Минув час, маса зменшилася вдвічі і з’явилося багато сиропу. За допомогою блендера подрібнюємо вміст в однорідну масу.
6. Перекладаємо варення (без варіння) в банку. Залишилося ще, щоб спробувати.
7. Засипаємо зверху цукром. При вживанні, всякий раз, залишилася масу посипайте цукром.
8. Банку закрити кришкою. Заготівля на зиму з пелюсток троянд готова.
Приємно їсти !
Відео про те, як приготувати варення з троянд за старовинним рецептом
У заготівлі виходить приємний рожевий колір з великою кількістю сиропу.
Обрізайте троянди разом з пелюстками і готуйте варення з пелюсток троянд. Масові заготівлі йдуть в липні місяці, встигайте.