Чебуреки з кабачків — являють собою пиріжки, в яких в тісто додається нашатковану кабачок. Начинкою служить м’ясний фарш з приправами. Пиріжки смажаться на рослинному маслі в сковороді.
Все дуже просто, тому що велика коржик з борошна з овочами смажиться, а потім в неї поміщається начинка. Пиріжок виходить великим і називається чебурек.
Якщо вам доводилося готувати кабачковий торт, то зробити чебуреки з кабачків буде зовсім не важко. Бо млинці для торта готуються також.
Як приготувати чебуреки з кабачків з м’ясним фаршем
Пиріжки виходять дуже цікавими та смачними. Якщо у вас виросло багато кабачків, то щоденний вечерю для всієї родини забезпечений.
Необхідні продукти для рецепта:
- Кабачки — 2 шт.
- М’ясний фарш — 200 г
- Часник — 3 зубчики
- Сметана — 3-4 ст. л.
- Яйця — 2 шт.
- Борошно — 110 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Сир — 100 г
- Сіль і чорний мелений перець — за смаком
Спосіб приготування
Кабачки натріть на середній терці, щоб тісто було дуже ніжним. Потім трохи посоліть і залиште так на 3 хвилини, щоб вони дали сік.
В цей час очистіть цибулину, дрібно наріжте її і обсмажте на сковороді.
До трохи смаженій цибулі додати м’ясний фарш, перемішайте і обсмажуйте всі разом до готовності. Під час обсмажування, не забудьте поперчити і посолити.
Коли кабачки будуть готові, то відіжміть від них сік, який можна буде потім заморозити на зиму невеликими порціями.
Потім в миску підготовленим до кабачків покладіть два яйця, дрібно порубані зубчики часнику, сметану.
Всі інгредієнти перемішайте.
До кабачкової маси додайте борошно, перемішайте. У вас повинно вийти тісто з кабачків.
Викладайте частину тіста на розпечену сковороду з рослинним маслом. І обережно лопаткою розподіліть тісто по всьому дну сковороди.
Обсмажуйте до тих пір, поки верхня частина коржі або млинця не підсохне. Тоді покладіть обсмажену м’ясний фарш на 1/2 частину коржі.
Ще на фарш насипте натертий сир і закрийте другою частиною млинця.
Закрийте кабачковий чебурек на сковороді кришкою і потримайте так ще 2 хвилини.
Готові чебуреки з кабачків викладіть на тарілку і подавайте до столу. Такого розміру вийшло 2 штуки. Якщо ваші млинці будуть меншого розміру, то і пиріжків вийде більше.
Приємного апетиту !
Відео про те, як приготувати кабачкові чебуреки з фаршем на сковороді
Подивіться відео з усіма подробицями приготування надзвичайно смачних чебуреків.
Встигайте готувати в літній час смачні страви з кабачків, тому що вони корисні і смачні завжди.