Подивіться, яка оригінальна подача на святковий стіл.
Необхідно:
- Рибне філе — 600 г
- Яблука — 3-4 шт.
- Рослинне масло — 3 ст. л.
- Лимонний сік — 1 ч. л.
- Сухе вино — 2 ст. л.
- Зелень петрушки і кропу
- Чорний мелений перець, сіль — за смаком
Приготування:
- Філе наріжте на невеликі шматки і замаринувати на 10-20 хвилин в емальованому посуді.
- Для створення маринаду змішайте вино, масло, січену зелень, сік лимона, сіль, перець.
- Яблука очистіть від шкірки і серцевини. Запечіть їх злегка в духовці протягом не більше 1-2 хвилини.
- Перемежовуючи шматки риби і яблука нанизайте їх на шпажки або шампури.
- Потім обсмажте в духовці.
- Подавайте філе на стіл, прикрасивши зеленню.
Рецепт філе риби в духовці з помідорами під сиром
Присутність помідора додає красу і бажання з’їсти, все — від крихти до крихти.
Потрібно:
- Рибне філе будь — 300 г
- Помідори — 2-3 шт.
- Сметана — 100 г
- Сир — 100 г
- Борошно — 2 ст. л.
- Вершкове масло — 100 г
- Зелень кропу
- Чорний мелений перець, сіль — за смаком
Приготування рецепта
- Філе риби посоліть, поперчіть, щоб потім запанірувати в борошні.
- Потім обсмажте рибу в борошні на олії з обох сторін.
- Укладіть рибу у форму для запікання.
- Далі на кожен шматок філе викладіть по кілька часточок нарізаного кропу.
- Зверху залийте сметаною і посипте натертим на дрібній тертці сиром.
- Запікайте в духовці до готовності.
- При подачі на стіл, посипте дрібно нарізаною зеленню кропу.
Запечена риба з соусом з помідорів
Смачне і ніжне філе риби в соусі з томатів приємно здивує вас.
Продукти:
- Рибне філе — 600 г
- Помідори — 3 шт.
- Цибулина — 1 шт.
- Оливкова олія — 100 мл
- Вершкове масло — 3 ст. л.
- Біле вино — 1/2 склянки
- Часник — 1 зубчик
- Зелень петрушки, перець, сіль — за смаком
Приготування
- Наріжте філе риби на шматочки.
- Укладіть шматочки в змащену вершковим маслом сковороду і полийте оливковою олією.
- Потім поперчіть і обсмажте з двох сторін.
- Нарубаний цибулю обсмажте на оливковій олії.
- Потім додайте туди ж очищені, крупно нарізані помідори і товчений часник. Доведіть все до кипіння і влийте біле вино. Тушкуйте до тих пір, поки помідори не розваряться. Ще посоліть і перемішайте.
- Філе риби полийте приготованим соусом і посипте зеленню петрушки.
- Запікайте в духовці до готовності.
Відео про те, як смачно приготувати рибне філе в духовці
За цим рецептом ви можете приготувати рибку ресторанного рівня.
Сторінка: 1 2