Гарячі страви на святковий стіл — 5 рецептів других гарячих страв

4. Порційні шматки м’яса, нарізані товщиною 1 см, накрити харчовою плівкою і злегка відбити з обох сторін.

5. В обсмажені гриби з цибулею додати натертий твердий сир і подрібнену зелень петрушки. Перемішати все — начинка для рулетиків готова.

6. На край відбитого м’яса покласти начинку розміром з одну столову ложку. Скрутити м’ясо з начинкою в рулетик, Боки рулетика загнути всередину з обох сторін.

7. Викласти рулетики швом вниз на розігріту сковороду з олією і обсмажити.

8. Обсмажити рулетики з начинкою з обох сторін.

9. Зараз потрібно приготувати соус. Для цього, видавити через прес часник в ємність, додати гарячу воду, сіль, перець і все перемішати. Соус готовий.

10. Вилити соус в сковороду, закрити кришкою і протушкувати ще 15-20 хвилин.

12. В такому стані зручно потім розігріти порційні гарячі страви і подати гостям з гарніром.

13. У розрізі видно смачну і апетитну начинку.

Відео про те як приготувати м’ясну запіканку на святковий стіл

Запіканки виходять невеликими, тому зробіть кілька таким запіканок.

Гарячі страви, подані у вигляді запіканки, містять в своєму складі і м’ясо і овочевий гарнір. Буде дуже смачно.

Як приготувати гарячі другі страви з риби — відео

Порадуйте своїх гостей за святковим столом запропонованими рецептами. Без сумніву, гарячі страви їм сподобаються і ваше передсвятковий хвилювання зникне.

Дивіться також:  Рататуй (рагу): Класичні рецепти з мясом і овочами