2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
3. Готуємо соус, для цього в миску викладаємо: майонез, сметану, видавлюємо часник, додаємо паприку, перчимо, кладемо тертий сир.
4. Ще додаємо кріп і добре перемішуємо.
5. Беремо будь-яку зручну для вас форму, змащуємо олією боки, дно і починаємо викладати шматочки філе, яке потрібно поперчити.
6. На філе викладаємо половину приготованого соусу і розмазуємо його з філе.
7. На шар соусу акуратно кладемо нарізану цибулю, перчимо його, і зверху рівним другим шаром розкладемо пластинки грудки.
8. На шматочки м’яса намазуємо другу частину соусу, на шар якого розкладаємо цибулю.
9. Зверху розсипаємо натертий сир.
10. Ставимо форму в духовку на 25 хвилин нагріту до 190-200 градусів.
Прикрашаємо кропом і подаємо до столу.
Відео про те, як приготувати грудку в рукаві
Готувати м’ясо в рукаві простіше простого, приготоване з ароматними травами воно нікого не залишить байдужим.
Куряча грудка запечена з томатним соусом
Потрібно:
- філе курки — 500 г
- бекон — 300 г
- помідори — 500 г
- сир твердих сортів — 200 г
- вершки нежирні-200 мл
- масло вершкове — 30 г
- листя базиліка — 30 г
- чорний мелений перець, сіль — за смаком
Приготування
- Вимийте філе, злегка обсушіть серветкою, зробіть в кожному шматочку зробіть невеликі надрізи, вкладіть в них дрібно нарізаний сир і подрібнене листя базиліка. Зверху посипте меленим чорним перцем і сіллю.
- Помідори промийте, покладіть в окріп на 1-2 хвилини, очистіть від шкірки і розімніть в кашку, додайте перець і сіль. Все ретельно перемішайте до однорідної маси.
- Підготовлене філе оберніть скибочками бекону, перекладіть на дно змащеної маслом форми і залийте приготовленим томатним соусом, змішаним з вершками.
- Поставте форму в духовку і запікайте 20-30 хвилин при температурі 180-200 градусів.
- Готову запіканку розріжте на порційні шматки, прикрасьте листочками базиліку і подавайте в гарячому вигляді.
Приємно їсти !
Запіканка з м’яса курки з пекінською капустою
Інгредієнти:
- куряча грудки — 500 г
- капуста пекінська 300 г
- яйця — 3 шт.
- масло вершкове — 70 г
- зелень кропу, сіль — за смаком
Спосіб приготування
- Філе курки посипати невеликою кількістю замороженого і натертого стружкою вершкового масла і потім відбити.
- Пекінську капусту вимити, подрібнити, змішати зі збитими яйцями, потім посолити і ретельно перемішати.
- Заздалегідь підготовлене філе викласти у форму, яку попередньо змастити олією. Зверху викласти рівне яєчно-капустяну суміш.
- Заповнену форму поставити в духовку і запікати при температурі 180-200 градусів у продовженні 30-40 хвилин.
- Коли запіканка буде готова, потрібно посипати зверху рубаною зеленню кропу.