Макарони по-флотськи. 3 найкращі рецепти страв з мясом

Ставимо на вогонь глибоку сковороду, наливаємо масло рослинне і висипаємо цибулю. Солимо її і додаємо одну чайну ложку цукру. Смажимо цибулю до золотистого кольору.

Нарізаємо дрібно часник і додаємо його до підсмаженої цибулі.

До цибулі додаємо одну столову ложку червоного винного оцту. Оцет відразу ж випарується, але у цибулі залишиться кисло-солодкий відтінок.

До смаженій цибулі і часнику, додайте томатну пасту і ще потушкуйте.

Тушонку в чашці розминаємо до однорідного стану.

Потім додайте в сковороду тушонку, все перемішайте і

доведіть суміш до кипіння.

Коли борошняні трубочки будуть готові, не поспішайте зливати всю воду, а відлийте її в чашку, решту воду злийте.

В макарони налийте одну столову ложку масла і перемішайте.

Коли тушонка з овочами закипить, додайте спеції: сушених середземноморських трав, паприку, мелений коріандр і чорний перець.

Поступово влийте воду, що залишилася від варіння макаронів до отримання соусу бажаної густоти. Доведіть соус до кипіння і варіть ще 3 — 4 хвилини. Потім додайте макаронні вироби і

ретельно все перемішайте.

Вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте настоятися кілька хвилин. Тим часом наріжте зелень.

Присипте готову страву зеленню і подавайте до столу.

Приємного і смачного апетиту !

Дивіться також:  Рагу з кабачків: 4 рецепти швидкого і смачного приготування