Ставимо на вогонь глибоку сковороду, наливаємо масло рослинне і висипаємо цибулю. Солимо її і додаємо одну чайну ложку цукру. Смажимо цибулю до золотистого кольору.
Нарізаємо дрібно часник і додаємо його до підсмаженої цибулі.
До цибулі додаємо одну столову ложку червоного винного оцту. Оцет відразу ж випарується, але у цибулі залишиться кисло-солодкий відтінок.
До смаженій цибулі і часнику, додайте томатну пасту і ще потушкуйте.
Тушонку в чашці розминаємо до однорідного стану.
Потім додайте в сковороду тушонку, все перемішайте і
доведіть суміш до кипіння.
Коли борошняні трубочки будуть готові, не поспішайте зливати всю воду, а відлийте її в чашку, решту воду злийте.
В макарони налийте одну столову ложку масла і перемішайте.
Коли тушонка з овочами закипить, додайте спеції: сушених середземноморських трав, паприку, мелений коріандр і чорний перець.
Поступово влийте воду, що залишилася від варіння макаронів до отримання соусу бажаної густоти. Доведіть соус до кипіння і варіть ще 3 — 4 хвилини. Потім додайте макаронні вироби і
ретельно все перемішайте.
Вимкніть вогонь, закрийте кришкою і дайте настоятися кілька хвилин. Тим часом наріжте зелень.
Присипте готову страву зеленню і подавайте до столу.
Приємного і смачного апетиту !