Новорічне печиво: 7 смачних рецептів випічки з глазурю

Прийміть, як рада: наступного разу замість журавлини додайте в це дуже смачне печиво 50 г темного шоколаду, поламаного на шматочки і спеції (1/2 ч. л. ванільного цукру або 1/2 ч. л. меленої кориці), 1/2 ч. л. натертої цедри апельсина або лимона.

Рецепт смачного печива «Зайчики»

Продукти на 20 штук — для тесту:

  • 2 склянки борошна
  • 1 яйце
  • 2/3 склянки цукру
  • 180 г маргарину
  • 1 ч. ложка розпушувача
  • Начинка — 1 банка вареного згущеного молока

Продукти для глазурі:

  • 1 білок
  • 1 склянка цукрової пудри
  • 1 ч. ложка лимонного соку
  • харчові фарби

Приготування рецепта — новорічне печиво

  1. Маргарин збийте з цукром, додайте яйце, ще трохи збийте. Всипте борошно і розпушувач, замісіть м’яке тісто. Приберіть тісто на 1 годину в холодильник.
  2. Тісто розкачати в тонкий пласт, вирежіте 40 однакових зайчиків і спечіть їх.
  3. Складіть зайчиків парами, перекладаючи згущеним молоком.
  4. Для глазурі білок заважайте виделкою, поступово підсипаючи пудру, поки не вийде густа маса, повільно стікає з вилки. Додайте лимонний сік. Розділіть на кілька частин, в кожну вмішайте фарбу і розписуйте печиво.

Своїми руками в домашніх умовах можна фантазувати і вирізати різні форми фігурок.

Новорічне печиво. Розпис глазур’ю поверхні печива — відео

Сподіваюся, запропоновані мною рецепти красивою випічки на святковий стіл вам, дорогі читачі, сподобалися.

Дивіться також:  Паска великодня — 9 рецептів смачної випічки на Великдень