Новорічне печиво: 7 смачних рецептів випічки з глазурю

15. Для приготування глазурі беремо інгредієнти, як на фото.

16. Білок одного яйця вливаємо в чисту миску і збиваємо в легку піну.

17. Потім поступово додаємо до збитого білка цукрову пудру і розмішуємо. Додаємо сік лимона і знову розмішуємо. Консистенція повинна вийти гладкою, однорідною і тягнутися, як на фото.

18. Починаємо прикрашати (розписувати) наше печиво згідно особистої фантазії.

19. Новорічне печиво кладемо у вазу і декоруємо святковий стіл. Або укладаємо його в коробочку і даруємо.

Прикраса (розпис) імбирного печива — огляд з фото

Подивіться приклади нанесення прикраси або розпису імбирного печива і зробіть так само.

  1. Печиво у формі сніжинки і сердечка.

2. Розпис по випічці: сніжинка, сніговик, оленя.

3. Прикраса поверхні печива

4. Сніговиків прикрашаємо морквиною і шарфиком.

5. Бувають моменти, коли зустріч Нового року співпадає з ювілейною датою або знаменним для людей подією, тому прикрасити поверхню випічки букетами квітів — класний варіант.

6. Подивіться гарний розпис поверхні своїми руками.

7. На сніговику формуємо шапку, носа з моркви, рожеві щічки і шарфик.

8. Розписуємо ягідку і лісового оленя.

9. Малюємо мордочку собаки — героїню Нового року.

Вдалою випічки і красивою розпису, у вас все вийде.

Новорічне печиво «Розтанув сніговик» — рецепт смачного печива

Знадобиться:

  • 1 апельсин
  • 150 г вершкового масла
  • 150 г цукру
  • 2 ч. ложки ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 2 ч. ложки розпушувача
  • 500 г борошна

Приготування

  1. З апельсина зняти цедру і вичавити сік.
  2. Масло розтерти з цукром і ванільним цукром. Вбити яйця і перемішати. Додати цедру і апельсиновий сік, ще раз добре перемішати. Всипати розпушувач і борошно, замісити тісто.
  3. Розкачати тісто в пласт товщиною 2 — 3 мм За допомогою формочки або склянки вирізати круглі форми майбутнього печива.
  4. Деко трохи змастити маслом або вистелити папером для випічки. Викласти печиво. Випікати в розігрітій духовці до 180 градусів протягом 10 — 15 хвилин.
  5. Печиво готове і йдемо далі.
Дивіться також:  Коржі з начинкою в духовці по-китайськи — смачний рецепт

Прикраса печива

  1. Для прикраси знадобиться: яйце — 2 шт, цукрова пудра — 300 г, маршмеллоу, харчові барвники різних кольорів.
  2. Готуємо білкову глазур: збиваємо яєчні білки і пудру.
  3. Змащуємо кожну печеньку глазур’ю.
  4. Зверху кладемо 1 шт. маршмеллоу, приклеюючи її до глазурі.
  5. Барвниками в тюбиках малюємо «вічка», «носики», «ротики» і шарфики талим сніговикам.

Новорічне печиво готово !

Вівсяне печиво з журавлиною — простий рецепт

Продукти на 6 порцій:

  • 2 склянки вівсяних пластівців
  • 1/2 склянки борошна
  • 1/2 склянки очищених горіхів
  • 100 г вершкового масла
  • 1 яйце
  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 склянки сушеної журавлини
  • 1 ч. ложка розпушувача, щіпка солі

Приготування рецепта

  1. Масло кімнатної температури потрібно розтерти з цукром.
  2. Збийте яйце з сіллю і змішати з маслом.
  3. Розпушувач з’єднайте з борошном і просіяти.
  4. Горіхи порубаєте.
  5. Потім, вівсяні пластівці, подрібнені горіхи і журавлину додайте до масляної маси. Змішайте з борошном.
  6. Викладайте тісто столовою ложкою на деко, застелений папером для випічки, залишаючи відстань між печивом 5 див.
  7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів С духовці 15 хвилин.