Пиріг з кабачків — дуже швидка і смачна випічка в духовці. Випікати в духовці завжди зручно. Сформуйте тісто з начинкою і випікайте. Все просто і швидко.
Випічка у вигляді пирога схожа на запіканку з кабачками. При більш пильному розгляді рецептів запіканки і пирога, читач зможе визначити різницю.
І в тому і іншому випадку випічка виходить надзвичайно смачною.
Пиріг з кабачків з куркою в духовці
Приготуйте неймовірно смачний пиріг з куркою і кабачками. Сумнівів немає — він вам сподобається.
Необхідні продукти для тіста:
- Молоко — 125 мл
- Сухі дріжджі — 1 ч. л. (або 8 г свіжих)
- Яйце — 1 шт.
- Цукор — 2 ч. л.
- Сіль — 1/3 ч. л.
- Рослинне масло — 3 ст. л.
- Борошно — 250 г
Приготування тіста
У миску налийте молоко, додайте цукор і розмішайте. Молоко не повинно бути гарячим, інакше дріжджове тісто не вийде.
Потім додайте сухі дріжджі, яйце, сіль, рослинна рафінована олія і частинами борошно. Замішуйте тісто поступово, все дуже просто.
Присипте стіл борошном і викладіть, замішане тісто в мисці. Змастіть долоні злегка рослинним маслом і замісіть м’яке тісто на столі.
Продукти для начинки і заливки:
- Відварене куряче філе — 1 шт.
- Очищені кабачки — 2 шт. (400 г)
- Помідори — 2 шт.
- Зелена цибуля — 1 пучок
- Сир — 100 г
- Сіль, перець — за смаком
- Яйця — 2 шт.
- Вершки 20% — 200 мл
Процес приготування пирога
Залийте помідори гарячою кип’яченою водою, щоб потім зняти шкірку.
Кабачки наріжте спочатку пластинами, а потім кубиками.
Обсмажте нарізані кубики кабачків на олії до рум’яної скоринки. Ще посоліть і поперчіть їх. Потім викладіть на тарілку, щоб вони охололи. Тому що, інакше, пиріг з кабачками не вийде. А причина одна, від гарячих шматочків дріжджове тісто не підніметься.
Тісто розкачати в коло і покладіть в скляну форму для випічки. У тесту створіть бортики, щоб укласти смачну начинку.
Першим шаром покладіть нарізані шматочки курки.
Потім розсипте нарізаний зелений лук.
Третім шаром розкладіть очищені від шкірки пластинки червоних помідорів. Помідори зверху посоліть і поперчіть.
На помідори викладіть обсмажені і охолоджені кабачки.
Останнім шаром розкладіть смужки будь-якого сиру.
Зробіть заливку для начинки. Вилийте В чашку вершки і два яйця, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.
Вилийте заливку на начинку пирога зверху.
Поставте форму в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів С.
Випічка вийшла дуже ароматною і красивою.
Відео про те, як спекти ніжний кабачковий пиріг
Готуйте в духовці і такий овочевий пиріг, який просто тане у роті.
Пиріг з кабачків готується просто і дуже швидко. Випічка виходить дуже соковитою і ароматною.