Пиріг з кабачків в духовці — смачні рецепти пирогів з кабачками

Пиріг з кабачків — дуже швидка і смачна випічка в духовці. Випікати в духовці завжди зручно. Сформуйте тісто з начинкою і випікайте. Все просто і швидко.

Випічка у вигляді пирога схожа на запіканку з кабачками. При більш пильному розгляді рецептів запіканки і пирога, читач зможе визначити різницю.

І в тому і іншому випадку випічка виходить надзвичайно смачною.

Пиріг з кабачків з куркою в духовці

Приготуйте неймовірно смачний пиріг з куркою і кабачками. Сумнівів немає — він вам сподобається.

Необхідні продукти для тіста:

  • Молоко — 125 мл
  • Сухі дріжджі — 1 ч. л. (або 8 г свіжих)
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Сіль — 1/3 ч. л.
  • Рослинне масло — 3 ст. л.
  • Борошно — 250 г

Приготування тіста

У миску налийте молоко, додайте цукор і розмішайте. Молоко не повинно бути гарячим, інакше дріжджове тісто не вийде.

Потім додайте сухі дріжджі, яйце, сіль, рослинна рафінована олія і частинами борошно. Замішуйте тісто поступово, все дуже просто.

Присипте стіл борошном і викладіть, замішане тісто в мисці. Змастіть долоні злегка рослинним маслом і замісіть м’яке тісто на столі.

Продукти для начинки і заливки:

  • Відварене куряче філе — 1 шт.
  • Очищені кабачки — 2 шт. (400 г)
  • Помідори — 2 шт.
  • Зелена цибуля — 1 пучок
  • Сир — 100 г
  • Сіль, перець — за смаком
  • Яйця — 2 шт.
  • Вершки 20% — 200 мл

Процес приготування пирога

Залийте помідори гарячою кип’яченою водою, щоб потім зняти шкірку.

Кабачки наріжте спочатку пластинами, а потім кубиками.

Обсмажте нарізані кубики кабачків на олії до рум’яної скоринки. Ще посоліть і поперчіть їх. Потім викладіть на тарілку, щоб вони охололи. Тому що, інакше, пиріг з кабачками не вийде. А причина одна, від гарячих шматочків дріжджове тісто не підніметься.

Дивіться також:  Рецепт — шарлотка з яблуками в духовці і мультиварці

Тісто розкачати в коло і покладіть в скляну форму для випічки. У тесту створіть бортики, щоб укласти смачну начинку.

Першим шаром покладіть нарізані шматочки курки.

Потім розсипте нарізаний зелений лук.

Третім шаром розкладіть очищені від шкірки пластинки червоних помідорів. Помідори зверху посоліть і поперчіть.

На помідори викладіть обсмажені і охолоджені кабачки.

Останнім шаром розкладіть смужки будь-якого сиру.

Зробіть заливку для начинки. Вилийте В чашку вершки і два яйця, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

Вилийте заливку на начинку пирога зверху.

Поставте форму в духовку на 35 хвилин при температурі 180 градусів С.

Випічка вийшла дуже ароматною і красивою.

Відео про те, як спекти ніжний кабачковий пиріг

Готуйте в духовці і такий овочевий пиріг, який просто тане у роті.

Пиріг з кабачків готується просто і дуже швидко. Випічка виходить дуже соковитою і ароматною.