5. Настала черга для розведення солі в окремому посуді з допомогою мінеральної води.
6. Розведену сіль виливаємо в банку і доливаємо залишилася мінеральною водою.
7. Банку закриваємо кришкою і ставимо в холодильник. Через добу ви зможете дізнатися смак малосольних огірків на мінералці.
Мінеральна вода дозволяє прискорити процес готовності. Спробуйте приготувати.
Відео про те, як приготувати хрусткі огірки з гарячим розсолом
Подивіться простий спосіб швидкого приготування улюблених овочів за бабусиним рецептом.
Рецепт перевірений на смак і аромат не одним роком, відгуки дуже позитивні. Може бути і у вас з’явилося бажання приготувати так само. Тому що їсти овочі можна вже на наступний день.