2 шар — морква по-корейськи. Зробіть сіточку з соусу.
3 шар — обсмажені гриби з цибулею. Ще сіточка з соусу.
4 шар — нарізані кубиками свіжі огірки. Знову сіточка з соусу.
Форму зніміть і прикрасьте поверхню скрученими листочками зеленого салату у вигляді трояндочок. Додайте гілочок кропу. А в центр трояндочок покладіть червоні зерна граната.
Вийшло гарне закусочне блюдо на святковий стіл.
Корейський салат з яловичиною, огірками і болгарським перцем
Інгредієнти:
- М’якоть яловичини — 500 г
- Молоді огірки — 5-6 шт.
- Болгарський перець (червоний і жовтий) — 2 шт.
- Помідор великий — 2 шт.
- Цибулина — 1 шт.
- Соєвий соус — 4-5 ст. л.
- Часник — 4 зубчики
- Зелень кінзи — 1 пучок
Приготування
Огірки помийте і обріжте кінчики з обох сторін. Молоденькі огірочки наріжте спочатку навпіл, а потім — на довгасті шматочки.
Потім їх трохи посоліть і залиште на 15 хвилин, щоб вони дали сік.
М’якоть яловичини наріжте на довгі тонкі смужки.
Обсмажте шматочки яловичини на середньому вогні. Видавіть чеснокодавку і додайте 2 зубчики часнику і знову смажте.
Ще покладіть нарізаний на півкільця цибулі і соєвий соус. Все перемішайте, поперчіть червоним перцем і доведіть до готовності. М’ясо має бути м’яким.
Починайте формувати салат на Новий рік. Перці очистіть від насіння і плодоніжки. Наріжте перець червоного і зеленого кольору на довгі смужки.
У великої і щільного томату обріжте м’ясисті краю, а середину з насінням приберіть. Помідор теж наріжте вузькими смужками. Всі складіть в одну миску.
Додайте в миску ще часточки свіжого огірочка без соку. Ще раз видавіть 2 зубчики часнику і посоліть.
Викладіть в миску до всіх інгредієнтів обсмажену яловичину з цибулею. Все перемішайте разом з нарізаною зеленню кінзи.
У вас вийшов чудовий салат на святковий стіл без майонезу.
Викладіть його в красиву тарілку і подавайте.
Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною — рецепт просять всі, хто пробує
Приготуйте салат без майонезу зі смаком грузинського відтінку. Блюдо виходить смачним, соковитим і пряним, в якому всі інгредієнти відмінно доповнюють один одного.
https://youtu.be/hPPYWERfApw
Інгредієнти:
- Відварна (або консервована квасоля) — 350 г
- Яловичина відварна — 350 г
- Червоний цибуля — 1 шт.
- Болгарський червоний перець — 1 шт.
- Невеликий шматочок гострого перцю
- Часник — 3 зубчики
- Свіжа петрушка (або кінза)
- Волоські горіхи — 100 г
- Сіль, чорний мелений перець — за смаком
- Гірчиця звичайна гостра — 1 ч. л.
- Приправа Хмелі-сунелі — 1 ч. л. без гірки
- Рослинна олія — 50 мл
- Оцет 9 % — 25 мл
- Для маринування лука: Оцет 9 % — 25 мл, холодна вода — 100 мл, цукор — 25 г