Салат на Новий рік без майонезу: рецепти шалено смачних салатів

2 шар — морква по-корейськи. Зробіть сіточку з соусу.

3 шар — обсмажені гриби з цибулею. Ще сіточка з соусу.

4 шар — нарізані кубиками свіжі огірки. Знову сіточка з соусу.

Форму зніміть і прикрасьте поверхню скрученими листочками зеленого салату у вигляді трояндочок. Додайте гілочок кропу. А в центр трояндочок покладіть червоні зерна граната.

Вийшло гарне закусочне блюдо на святковий стіл.

Корейський салат з яловичиною, огірками і болгарським перцем

Інгредієнти:

  • М’якоть яловичини — 500 г
  • Молоді огірки — 5-6 шт.
  • Болгарський перець (червоний і жовтий) — 2 шт.
  • Помідор великий — 2 шт.
  • Цибулина — 1 шт.
  • Соєвий соус — 4-5 ст. л.
  • Часник — 4 зубчики
  • Зелень кінзи — 1 пучок

Приготування

Огірки помийте і обріжте кінчики з обох сторін. Молоденькі огірочки наріжте спочатку навпіл, а потім — на довгасті шматочки.

Потім їх трохи посоліть і залиште на 15 хвилин, щоб вони дали сік.

М’якоть яловичини наріжте на довгі тонкі смужки.

Обсмажте шматочки яловичини на середньому вогні. Видавіть чеснокодавку і додайте 2 зубчики часнику і знову смажте.

Ще покладіть нарізаний на півкільця цибулі і соєвий соус. Все перемішайте, поперчіть червоним перцем і доведіть до готовності. М’ясо має бути м’яким.

Починайте формувати салат на Новий рік. Перці очистіть від насіння і плодоніжки. Наріжте перець червоного і зеленого кольору на довгі смужки.

У великої і щільного томату обріжте м’ясисті краю, а середину з насінням приберіть. Помідор теж наріжте вузькими смужками. Всі складіть в одну миску.

Додайте в миску ще часточки свіжого огірочка без соку. Ще раз видавіть 2 зубчики часнику і посоліть.

Викладіть в миску до всіх інгредієнтів обсмажену яловичину з цибулею. Все перемішайте разом з нарізаною зеленню кінзи.

Дивіться також:  Смачний салат на Новий рік 2020 — рецепт салату з червоною рибою

У вас вийшов чудовий салат на святковий стіл без майонезу.

Викладіть його в красиву тарілку і подавайте.

Салат «Тбілісі» з червоною квасолею і яловичиною — рецепт просять всі, хто пробує

Приготуйте салат без майонезу зі смаком грузинського відтінку. Блюдо виходить смачним, соковитим і пряним, в якому всі інгредієнти відмінно доповнюють один одного.

https://youtu.be/hPPYWERfApw

Інгредієнти:

  • Відварна (або консервована квасоля) — 350 г
  • Яловичина відварна — 350 г
  • Червоний цибуля — 1 шт.
  • Болгарський червоний перець — 1 шт.
  • Невеликий шматочок гострого перцю
  • Часник — 3 зубчики
  • Свіжа петрушка (або кінза)
  • Волоські горіхи — 100 г
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком
  • Гірчиця звичайна гостра — 1 ч. л.
  • Приправа Хмелі-сунелі — 1 ч. л. без гірки
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Оцет 9 % — 25 мл
  • Для маринування лука: Оцет 9 % — 25 мл, холодна вода — 100 мл, цукор — 25 г