Салат для чоловіків на 23 лютого — це смачне закусочне блюдо. При цьому воно повинно бути не тільки смачним, але і красиво оформленим. Добре буде, якщо поверхня страви буде оформлена з відображенням значущості свята Захисника Вітчизни.
Закусочне блюдо має бути ситним, простим і корисним. Завжди в ньому повинні бути присутніми м’ясо або риба. Більш прості салати з присутністю риби і морепродуктів ми пригощаємо своїх чоловіків на багато інші свята.
Чоловіки люблять святковий стіл з присутністю тарталеток з різними начинками, щоб був вибір. Приділіть більше уваги до чоловічого свята і приготуйте закуски до пива, якщо буде в них потреба.
Простий і смачний салат на 23 лютого — Чоловік генерал
Подивіться чудовий і ситний салат для чоловіків, який буде готуватися з різних шарів.
Інгредієнти:
- копчена куряча грудка — 400 г
- яйця варені — 4 шт.
- картопля варена — 6 шт.
- морква варена — 2 шт.
- буряк варена — 2 шт.
- сир — 180 г
- майонез
Хід роботи:
1. Щоб не повторюватися, скажу відразу про те, що кожен шар промащується майонезом. Копчену грудку курки нарізати на дрібні шматочки.
2. У тарілку для подачі поставити форму, щоб зберегти добре загальну форму всього салату. На дно форми покласти шматочки курячої грудки, додати майонез і розрівняти по поверхні. Це буде — 1 шар.
3. На крупній тертці натерти заздалегідь зварені: яйця, картоплю, моркву, буряк. Окремо натерти твердий сир.
4. Розкладіть рівним шаром 2 шар — терта картопля.
5. Терту моркву покладіть в якості 3-го шару.
6. Натертий на крупній тертці твердий сир розрівняйте як 4 шар.
7. В якості 5-го шару покладіть терті яйця.
8. Останнім 6-м шаром викладіть буряк, яку покрийте рівним шаром майонезу.
9. Для прикраси салату виріжте з вареного буряка три генеральські зірочки і покладіть зверху. Викладіть салат на кілька годин у холодильник, щоб всі верстви добре просочилися. Потім дістаньте його з холодильника, зніміть форму і ставте на святковий стіл для частування.
Смачний салат Чоловічий каприз — рецепт з яловичиною
Приготуйте своїм улюбленим захисникам сімейного благополуччя дуже смачну закуску листкового приготування.
Продукти:
- яловичина відварна — 600 г
- твердий сир — 300 г
- яйця — 6 шт.
- цибуля ріпчаста — 2 шт.
- волоські горіхи — 100 г
- майонез — 300 г
Приготування:
1. Спочатку замаринуйте цибулю. Наріжте цибулю-шматочками і складіть в миску. Додайте 1 ч. л. солі, 2 ст. л. цукру, 1 ст. л. оцту. Залийте все окропом.
2. Яловичину варіть 1 годину з сіллю, лавровим листом і чорним перцем. Наріжте відварену яловичину на маленькі шматочки.