9 Рецептів Смачних Салатів Легкого Приготування

Сьогодні ви дізнаєтеся 9 оригінальних рецептів свіжих салатів. У літню пору року вони готуються дуже швидко — всі інгредієнти під рукою, тільки бери і роби.

Страви подібного приготування припадуть до смаку і підійдуть як для повсякденного, так і святкового столу.

І це не дивно: за різноманітністю і швидкості готування з ними навряд чи щось може зрівнятися, так і величезна користь для здоров’я.

Приготування:

  1. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Для маринаду оцет і соєвий соус з’єднати і перемішати. Залити подрібнену цибулю.
  2. Стручки перцю вимити і, видаливши насіння і перегородки, нарізати короткою тонкою соломкою. Перець викласти до цибулі.
  3. Консервовану кукурудзу відкинути на сито, дати стекти рідини і додати до перцю з цибулею.
  4. Квасоля відкинути на друшляк: промити холодною водою і, давши їй повністю стекти, викласти до овочів і кукурудзі.
  5. Листя салату перебрати, ретельно промити, обсушити на паперовому рушнику і розірвати на невеликі шматочки.
  6. Всі інгредієнти з’єднати і обережно перемішати в мисці.
  7. Заправити рослинним маслом, все знову добре перемішати.

Страву зі свіжої капусти з горішками — найсмачніший з рецептів

Інгредієнти:

  • 300 г свіжої капусти
  • 2 огірка
  • 1 стручок червоного солодкого перцю
  • 1 трохи кропу
  • 1 пучок салату
  • 2 ст. ложки очищених кедрових горішків
  • 3 ст. ложки рослинного масла (або оливкової)
  • сіль, мелений чорний перець

Приготування:

  1. Свіжу капусту нарізати тонкою соломкою, посипати сіллю і перетерти.
  2. Огірки вимити, обсушити, натерти на крупній тертці і змішати з підготовленою капустою.
  3. Стручок солодкого перцю вимити, обсушити, розрізати навпіл, видалити серцевину з насінням і нарізати шматочками.
  4. Салат розібрати на листя, вимити, добре обсушити і нарізати широкими смужками.
  5. Кріп нарізати. Горішки обсмажити без жиру, змішати з капустою, додати солодкий перець і зелень.
  6. Блюдо трохи посолити, поперчити і заправити олією. Прикрасити за бажанням.
Дивіться також:  Французький салат з листя кульбаби — арденнський рецепт

Найсмачніший з рецептів салат готовий.

Салат з редискою і кукурудзою за 5 хвилин

Дізнайтеся як готувати дуже смачне літня страва без майонезу. Обов’язково приготуйте таку легку їжу і ви закохаєтесь в неї з першої ложки.

Його можна приготувати не тільки на кожен день, але і на святковий стіл — яскравість зовнішнього вигляду вражає.

Інгредієнти:

Приготування:

1. Нарізаємо листя салату.

2. Редис нарізаємо напівкружечками.

3. Зелену цибулю дрібно рубаємо.

4. Пучок свіжої петрушки дрібно нарізаємо ножем.

5. У миску кладемо: порізані листя салату, консервовану кукурудзу без рідини, цибулю і петрушку.