Щоб ваша сім’я була щасливою і здоровою, вона повинна бути ситою. Будь-яку господарку вже протягом дня починає мучити питання: Що приготувати на вечерю ? І їй хочеться приготувати що-небудь феєричне і незвичайне, з мінімальним витрачанням грошових коштів.
Сьогодні ми не будемо готувати заморські страви, а нагодуємо себе і свою сім’ю простими овочами з нашого городу і недорогими продуктами з магазину. Скажу відразу, м’ясо буде.
Дуже часто господиня подає до вечері салати, приклади їх приготування з докладним описом, ви зможете знайти за цим посиланням.
Приготування рецепту «М’ясо в гніздах»
- Як можна дрібніше ріжемо на шматочки цибулю і картоплю, кладемо в чашку і змішуємо з фаршем. Додаємо сіль, перчик і приправи для м’яса. Все добре перемішуємо.
2. Ми приготували фарш для наповнення гнізд з локшини.
3. Беремо гнізда з локшини і наповнюємо їх приготованим фаршем, як на фото.
4. Кладемо заповнені гнізда фаршем на тарілку.
5. Для піджарки разрежем на шматочки другу цибулину і нашинкуем на крупній тертці моркву.
5. Ставимо Сковороду на вогонь, наливаємо олію і смажимо підготовлені цибулю і моркву. Трохи солимо.
6. Через час, додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще 1 — 2 хвилини.
7. Викладаємо заповнені гнізда зверху на піджарку.
8. Потім наливаємо гарячу воду, щоб вона покрила гнізда. Закриваємо кришкою і готуємо так 20 — 25 хвилин.
9. Викладаємо готові гнізда з фаршем на тарілочку і накриваємо зверху сиром із пластинок.
Можете їсти і без сиру, на ваш розсуд. Приємного апетиту !
Швидкий вечерю на швидку руку — курячі крильця з помідорами
Нам буде потрібно:
- 10 шт. курячих крилець, розрубаних навпіл
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 5 помідорів
- Рослинна олія
- 1 ч. ложка меленого червоного перцю
- 2 пера зеленої цибулі, зелень петрушки, сіль за смаком
Приготування
- Нагріти олію в глибокій сковороді і обсмажити розрубані крильця до хрускоту.
2. Цибулину очистити, нарізати кільцями. Часник подрібнити.
3. Помідори вимити і розрізати кожну на 4 частини.
4. В іншій сковороді обсмажити злегка на олії цибулю і подрібнений часник. Додати помідори, перець, нарізаний зелений лук і посолити. Тушкувати, помішуючи, кілька хвилин.
Потім покласти до тушкованих помідорів обсмажені крильця і тушкувати ще 3 — 4 хвилини.
Перед подачею посипати рубаною зеленню петрушки.
Відбивні зі свинини — рецепт на сковороді з виноградом
Потрібно:
- 700 г м’яса свинини
- 1 ст. ложка топленого масла, перець, сіль
- Для соусу: 200 г зеленого і чорного винограду, 300 мл води, 1 голівка цибулі, 1 зубчик часнику, 100 мл сухого білого вина, 70 мл бульйону, 1,5 ч. л. крохмалю
- Для гарніру: 160 г рису, 1 гілочка меліси, петрушка, 1 ч. л. каррі
Приготування і вирішення питання: Що приготувати на вечерю ?
- На гарнір відваріть рис у киплячій підсоленій воді.
- Вимитий виноград розрізати навпіл, видалити кісточки.
- Часник і цибулю очистити і дрібно нарізати.
- М’ясо розрізати на 4 шматки, злегка відбити і обсмажити на сковороді на топленому маслі. Посолити і поперчити. Покласти в сковороду з м’ясом цибулю, часник і каррі. Все перемішати і трохи обсмажити. Змішати 4 ст. ложки вина і бульйон, покласти в цю суміш виноград і влити в сковороду з м’ясом. Кип’ятити 5 хвилин, потім м’ясо вийняти і поставити в тепле місце.
- Крохмаль розвести в останньому вини і влити цю суміш в соус. Потім довести до кипіння.
Відбивні, рис, соус розкласти по тарілках, прикрасити петрушкою і листочками меліси.
Як смачно приготувати курячу печінку — відео рецепт
Подивившись відео, ви дізнаєтеся, що приготувати на вечерю в бюджетному варіанті.
Вечерю на швидку руку з простих продуктів — куряче філе в духовці
Інгредієнти:
- Філе куряче — 700 г
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Майонез — 2 ст. л.
- Сметана — 4 ст. л.
- Сир твердий — 200 г
- Зубчики часнику — 2 шт.
- Рослинна олія, кріп, перець, паприка, сіль за смаком
Приготування
- Поперек волокон нарізаємо курячі грудки на невеликі шматочки. Товщина шматочка 5 мм.
2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
3. Готуємо соус. Кладемо В чашку майонез і сметану. Видавлюємо часник і сиплемо паприку.
4. Ще додамо чорний перець і тертий сир.
5. Всі продукти для соусу в чашці добре перемішуємо.
6. Додамо в соус зелень кропу і перемішаємо.
7. На дно форми для запікання наливаємо олії і змащуємо боки і дно пензликом. Викладаємо на масло рівним шаром шматочки курячого філе. Солимо і перчимо його.
Далі кладемо половину нашого соусу і розмазуємо по поверхні філе.
8. На шар соусу викладаємо нарізану ріпчасту цибулю. Цибулю трохи поперчити і посолити за смаком.
9. На шар кладемо залишилися шматочки філе, яке намажемо залишилися соусом.
10. Знову покриємо шаром цибулі, який покриваємо натертим твердим сиром.
11. Ось в такому закінченому в приготуванні вигляді відправляємо в нагріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин.
12. Куряче філе в духовці готово.
Приготувати на вечерю куряче філе можна швидко і просто.
Рецепт запіканки з фаршу і овочів
Інгредієнти:
- 300 г фаршу
- 6 картоплин
- 2 цибулини
- 1 морква
- 1 кабачок
- Майонез, сир, рослинне масло, перець, сіль — за смаком
Як приготувати на вечерю запіканку — рецепт
- Цибулю і моркву подрібнити, спассеровать на рослинному маслі.
- Окремо обсмажити нарізаний кубиками кабачок.
- У глибоку сковороду налити трохи олії, викласти шарами половину нарізаної картоплі, цибулю та моркву, посолений і поперченний фарш, підсмажений кабачок, картоплю.
- Все полити майонезом, посипати натертим на крупній тертці сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів С духовці 30 — 40 хвилин.
Запіканка — ситна і швидка їжа. А у вас яка думка ?
Риба в духовці — смачний рецепт риби на вечерю
У цьому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати на вечерю рибу в хрусткій паніровці. Такий спосіб підійде для риби філе будь-якого. Риба виходить соковитою всередині і хрустким зовні. Готуємо рецепт без масла.
Інгредієнти:
- Рибне філе — 600 г
- Майонез — 1 ст. ложка
- Майоран — 1 ч. ложка
- Часник сухий мелений — 1/2 ч. ложки
- Сухі хлібні крихти — 1 / 3 склянки
- Паприка солодка — 1 ч. ложка
- Сіль і чорний перець — за смаком
Приготування
- Рибу миємо й обсушуємо, притискаючи паперовий рушник.
2. Філе риби розрізаємо на порційні шматки. Потім рибу солимо і перчимо з обох сторін.
3. У чашку з майонезом, додаємо сухий часник і майоран. Все перемішуємо до однорідності.
4. У сухі хлібні крихти додаємо паприку і перемішуємо.
5. Кожен шматочок намазуємо соусом і обвалюємо в сухої суміші.
6. Кладемо запаніровані шматочки риби на деко, застелений пекарської папером і ставимо в духовку розігріту до 190 градусів на 20 хвилин.
7. Готову рибку дістаємо з духовки і бачимо красиву хрустку скоринку.
Гарніром до риби можна подати салат або пюре.
Гречка по купецькому — простий і смачний рецепт
Інгредієнти:
- 200 г гречаної крупи
- 300 г м’яса
- 2 моркви
- 2 цибулини
- 2 — 3 ст. л. кетчупу
- Сіль, перець — за смаком
Приготування
- Цибулю ріжемо на маленькі шматочки. Моркву нарізаємо вузькими смужками. Смажимо з маслом на сковороді.
2. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо до моркви з цибулею. Продовжуємо смажити все разом. Потім солимо, перчимо і додаємо трохи кетчупу.
3. Висипаємо до м’яса і овочів гречку і 2 хвилини обсмажуємо разом.
4. Потім додаємо воду, прикриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м’яса і крупи.
5. У готовому вигляді вміст виглядає так, як на фото.
Даний рецепт знімає питання: Що приготувати на вечерю ?
Як смачно приготувати гречку з фаршем і овочами — відео
Вечерю швидко і смачно — запіканка з макаронів
Нам буде потрібно:
- Макарони — 250 г
- Шинка (м’ясо) — 250 г
- Молоко — 300 г
- Вода — 300 г
- Яйце — 2 шт.
- Сир — 150 г
- Сіль,спеції
Приготування
- Форму для запікання змащуємо олією. Висипаємо в форму сухі макарони. Шинку нарізаємо дрібними смужками.
2. Висипаємо нарізану шинку зверху макаронів. Зверху шинку посипаємо замароженным зеленою цибулею.
3. Робимо заливку. У чашку розбиваємо 2 яйця, солимо, насипаємо куркуму, сухий часник і перець. Все розмішуємо.
4. Потім наливаємо воду і молоко. Все перемішуємо.
5. Виливаємо заливання у форму.
6. І зверху засипаємо тертим сиром.
7. Щоб сир раніше часу не зарум’яниться, а макарони добре пропеклися — закриваємо форму фольгою. Ставимо форму в духовку розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
8. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 — 15 хвилин, щоб скоринка підрум’янилася.
Запіканка з макаронів готова.
Тушкована картопля з м’ясом і стручкової квасолею
Прошу не дивуватися. Зараз вирішимо проблему, що приготувати на вечерю швидко і за рецептом сусіда з Греції. З його слів, продукти беремо на око, за бажанням.
Нам знадобляться:
- М’ясо свинини
- Морква
- Помідори
- Цибуля ріпчаста
- Стручкова квасоля (молода)
- Картопля
- Томатна паста, сіль, перець — за смаком
Приготування тушкованої картоплі з м’ясом «по грецьки»
- Всі інгредієнти ріжемо ножем на дрібні шматочки: помідори, морква, стручкову квасолю, а цибулю нарізаємо півкільцями.
2. Нарізаємо м’ясо свинини на шматочки і ставимо казан на вогонь.
3. Наливаємо соняшникової олії в казан і починаємо смажити шматочки м’яса.
4. М’ясо солимо і закладаємо всі нарізані овочі ножем. Все добре обсмажуємо і додаємо сухі спеції. Додаємо томатну пасту і продовжуємо гасити овочі з м’ясом.
5. Потім додаємо нарізану картоплю і перемішуємо.
6. Через кілька хвилин наливаємо гарячу воду і тушкуємо до готовності.
Пробуємо на смак бульйон, на готовність — картопля і м’ясо. Вимикаємо вогонь і сідаємо вечеряти.
Смачна вечеря. Свинячі реберця на сковороді з рисом — відео
Надані рецепти, безсумнівно, вирішують питання: Що приготувати на вечерю. Вибір за вами.