Приготування тушкованої картоплі з м’ясом «по грецьки»
- Всі інгредієнти ріжемо ножем на дрібні шматочки: помідори, морква, стручкову квасолю, а цибулю нарізаємо півкільцями.
2. Нарізаємо м’ясо свинини на шматочки і ставимо казан на вогонь.
3. Наливаємо соняшникової олії в казан і починаємо смажити шматочки м’яса.
4. М’ясо солимо і закладаємо всі нарізані овочі ножем. Все добре обсмажуємо і додаємо сухі спеції. Додаємо томатну пасту і продовжуємо гасити овочі з м’ясом.
5. Потім додаємо нарізану картоплю і перемішуємо.
6. Через кілька хвилин наливаємо гарячу воду і тушкуємо до готовності.
Пробуємо на смак бульйон, на готовність — картопля і м’ясо. Вимикаємо вогонь і сідаємо вечеряти.
Смачна вечеря. Свинячі реберця на сковороді з рисом — відео
Надані рецепти, безсумнівно, вирішують питання: Що приготувати на вечерю. Вибір за вами.