Що приготувати на вечерю швидко: 12 смачних рецептів з простих продуктів

Відбивні, рис, соус розкласти по тарілках, прикрасити петрушкою і листочками меліси.

Як смачно приготувати курячу печінку — відео рецепт

Подивившись відео, ви дізнаєтеся, що приготувати на вечерю в бюджетному варіанті.

Вечерю на швидку руку з простих продуктів — куряче філе в духовці

Інгредієнти:

  • Філе куряче — 700 г
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Сметана — 4 ст. л.
  • Сир твердий — 200 г
  • Зубчики часнику — 2 шт.
  • Рослинна олія, кріп, перець, паприка, сіль за смаком

Приготування

  1. Поперек волокон нарізаємо курячі грудки на невеликі шматочки. Товщина шматочка 5 мм.

2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

3. Готуємо соус. Кладемо В чашку майонез і сметану. Видавлюємо часник і сиплемо паприку.

4. Ще додамо чорний перець і тертий сир.

5. Всі продукти для соусу в чашці добре перемішуємо.

6. Додамо в соус зелень кропу і перемішаємо.

7. На дно форми для запікання наливаємо олії і змащуємо боки і дно пензликом. Викладаємо на масло рівним шаром шматочки курячого філе. Солимо і перчимо його.

Далі кладемо половину нашого соусу і розмазуємо по поверхні філе.

8. На шар соусу викладаємо нарізану ріпчасту цибулю. Цибулю трохи поперчити і посолити за смаком.

9. На шар кладемо залишилися шматочки філе, яке намажемо залишилися соусом.

10. Знову покриємо шаром цибулі, який покриваємо натертим твердим сиром.

11. Ось в такому закінченому в приготуванні вигляді відправляємо в нагріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин.

12. Куряче філе в духовці готово.

Приготувати на вечерю куряче філе можна швидко і просто.

Рецепт запіканки з фаршу і овочів

Інгредієнти:

  • 300 г фаршу
  • 6 картоплин
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 1 кабачок
  • Майонез, сир, рослинне масло, перець, сіль — за смаком
Дивіться також:  Картопляні котлети: смачні рецепти котлет з картоплі

Як приготувати на вечерю запіканку — рецепт

  1. Цибулю і моркву подрібнити, спассеровать на рослинному маслі.
  2. Окремо обсмажити нарізаний кубиками кабачок.
  3. У глибоку сковороду налити трохи олії, викласти шарами половину нарізаної картоплі, цибулю та моркву, посолений і поперченний фарш, підсмажений кабачок, картоплю.
  4. Все полити майонезом, посипати натертим на крупній тертці сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів С духовці 30 — 40 хвилин.

Запіканка — ситна і швидка їжа. А у вас яка думка ?

Риба в духовці — смачний рецепт риби на вечерю

У цьому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати на вечерю рибу в хрусткій паніровці. Такий спосіб підійде для риби філе будь-якого. Риба виходить соковитою всередині і хрустким зовні. Готуємо рецепт без масла.

Інгредієнти:

  • Рибне філе — 600 г
  • Майонез — 1 ст. ложка
  • Майоран — 1 ч. ложка
  • Часник сухий мелений — 1/2 ч. ложки
  • Сухі хлібні крихти — 1 / 3 склянки
  • Паприка солодка — 1 ч. ложка
  • Сіль і чорний перець — за смаком

Приготування

  1. Рибу миємо й обсушуємо, притискаючи паперовий рушник.