Відбивні, рис, соус розкласти по тарілках, прикрасити петрушкою і листочками меліси.
Як смачно приготувати курячу печінку — відео рецепт
Подивившись відео, ви дізнаєтеся, що приготувати на вечерю в бюджетному варіанті.
Вечерю на швидку руку з простих продуктів — куряче філе в духовці
Інгредієнти:
- Філе куряче — 700 г
- Цибуля ріпчаста — 2 шт.
- Майонез — 2 ст. л.
- Сметана — 4 ст. л.
- Сир твердий — 200 г
- Зубчики часнику — 2 шт.
- Рослинна олія, кріп, перець, паприка, сіль за смаком
Приготування
- Поперек волокон нарізаємо курячі грудки на невеликі шматочки. Товщина шматочка 5 мм.
2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
3. Готуємо соус. Кладемо В чашку майонез і сметану. Видавлюємо часник і сиплемо паприку.
4. Ще додамо чорний перець і тертий сир.
5. Всі продукти для соусу в чашці добре перемішуємо.
6. Додамо в соус зелень кропу і перемішаємо.
7. На дно форми для запікання наливаємо олії і змащуємо боки і дно пензликом. Викладаємо на масло рівним шаром шматочки курячого філе. Солимо і перчимо його.
Далі кладемо половину нашого соусу і розмазуємо по поверхні філе.
8. На шар соусу викладаємо нарізану ріпчасту цибулю. Цибулю трохи поперчити і посолити за смаком.
9. На шар кладемо залишилися шматочки філе, яке намажемо залишилися соусом.
10. Знову покриємо шаром цибулі, який покриваємо натертим твердим сиром.
11. Ось в такому закінченому в приготуванні вигляді відправляємо в нагріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин.
12. Куряче філе в духовці готово.
Приготувати на вечерю куряче філе можна швидко і просто.
Рецепт запіканки з фаршу і овочів
Інгредієнти:
- 300 г фаршу
- 6 картоплин
- 2 цибулини
- 1 морква
- 1 кабачок
- Майонез, сир, рослинне масло, перець, сіль — за смаком
Як приготувати на вечерю запіканку — рецепт
- Цибулю і моркву подрібнити, спассеровать на рослинному маслі.
- Окремо обсмажити нарізаний кубиками кабачок.
- У глибоку сковороду налити трохи олії, викласти шарами половину нарізаної картоплі, цибулю та моркву, посолений і поперченний фарш, підсмажений кабачок, картоплю.
- Все полити майонезом, посипати натертим на крупній тертці сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів С духовці 30 — 40 хвилин.
Запіканка — ситна і швидка їжа. А у вас яка думка ?
Риба в духовці — смачний рецепт риби на вечерю
У цьому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати на вечерю рибу в хрусткій паніровці. Такий спосіб підійде для риби філе будь-якого. Риба виходить соковитою всередині і хрустким зовні. Готуємо рецепт без масла.
Інгредієнти:
- Рибне філе — 600 г
- Майонез — 1 ст. ложка
- Майоран — 1 ч. ложка
- Часник сухий мелений — 1/2 ч. ложки
- Сухі хлібні крихти — 1 / 3 склянки
- Паприка солодка — 1 ч. ложка
- Сіль і чорний перець — за смаком
Приготування
- Рибу миємо й обсушуємо, притискаючи паперовий рушник.