потім додати очищені від шкірки і пропущені через м’ясорубку помідори,
дрібно нарізаний і обсмажений ріпчасту цибулю і
тушкувати ще 10 хвилин, посолити.
З хлібом, з супом, з другою стравою — оригінальне задоволення для всієї родини з гарантією свіжості !
Котлети з кабачків
Інгредієнти:
- 1 середній кабачок
- яйце — 1 шт.
- 1 ст. ложка манки
- 1 головка ріпчастої цибулі
- сіль, часник — за смаком
Приготування рецепту:
- Кабачок натерти на крупній тертці. За бажанням можете додати натерту на крупній тертці моркву.
- Наріжте дрібно зелену цибулю, петрушку, кріп і додати до кабачків.
- Все це посолити і дати постояти 30 хвилин.
- Потім, віджати всю підготовлену масу руками в іншу миску, щоб злити сік.
- Додати манну крупу і яйце.
- Хто любить погостріше, додайте часник.
- Мокрими руками сформуйте котлетки і обсмажте на сковороді в рослинному маслі з двох сторін.
- Окремо обсмажте цибулю.
Готові котлетки пересипте смаженою цибулею. Можете полити сметаною або майонезом.
Фаршировані кабачки: рецепт запікання фаршированих кабачків в духовці цілком
Інгредієнти:
- 1 кабачок середнього розміру
- 4 яйця
- 2 цибулини
- 200 г рису
- 2 моркви
- 200 г сметани
- рослинна олія, зелень, сіль — за смаком
Приготування:
Кабачок очистити, вийняти середину, не порушуючи цілісності плоду.
Відварити рис в каструлі з підсоленою водою до напівготовності.
Зварити яйця круто.
Підсмажити на сковороді в маслі нарізану цибулю і натерту моркву до золотистого кольору.
Все перемішати і наповнити фаршем кабачок. Викласти його на змащений фаршем деко, залити зверху сметаною і поставити в розігріту духовку.
Запікати до золотистої скоринки. При подачі нарізати шматками, посипати рубаною зеленню.
Кабачки, фаршировані куркою і овочами — «Човники» в духовці (відео рецепт)
Страви з кабачків дозволять правильно скласти щоденне меню і нагодувати членів сім’ю рецептами з вмістом лютеїну — корисного для очей.
На цій статті страви з кабачків не закінчуються. Зустрінемося в наступній статті і вже з іншими рецептами зі знайомими нам кабачками.