Смачне блюдо свинина в духовці з капустою готово. Приємного апетиту !
Рис зі свининою в духовці
Інгредієнти:
- Свинина — 1 кг
- Рис — 400 г
- Вода — 1 літр
- Масло вершкове — 80 г
- Ананас — 400 г
- Сік ананасовий — 50 мл
- Цибуля ріпчаста — 200 г
- Цукор -50 р
- Кориця мелена — 10 г
- Коріандр — 5 г
- Перець чорний мелений, гвоздика, сіль — за смаком
Приготування
- Свинину промийте, просушіть і наріжте на маленькі шматочки.
- Перекладіть шматочки м’яса на розігріту сковороду і обсмажте разом з дрібно нарізаною цибулею.
- М’ясо з цибулею посоліть, поперчіть і покладіть 2-3 гвоздики.
- Рис переберіть, промийте і відваріть в киплячій воді.
- Готовий рис відкиньте на друшляк, дайте стекти воді і змішайте з дрібно нарізаною м’якоттю ананаса.
- Візьміть жароміцну форму і змастіть її вершковим маслом.
- Заповніть підготовлену форму м’ясом з цибулею.
- Зверху викладіть рис з ананасом.
- Всі посипте цукром, коріандром і корицею. Ще збризніть ананасовим соком.
- Поставте форму в духовку і запікайте при температурі 200-230 градусів С протягом 10-15 хвилин.
Подавайте Блюдо гарячим.
Відео про те, як смачно запекти в духовці свинину у фользі
Подивіться відео, в якому запікається смачне м’ясо.
У підсумку виходить соковита, ніжна і ароматна свинина.
Відоме висловлювання про те, що людина не могла стати людиною без м’ясної їжі, має глибокий сенс. Тому що саме м’ясна їжа допомогла людині стати володарем природи.