Свинина в духовці: рецепти приготування соковитою і мякою свинини

Смачне блюдо свинина в духовці з капустою готово. Приємного апетиту !

Рис зі свининою в духовці

Інгредієнти:

  • Свинина — 1 кг
  • Рис — 400 г
  • Вода — 1 літр
  • Масло вершкове — 80 г
  • Ананас — 400 г
  • Сік ананасовий — 50 мл
  • Цибуля ріпчаста — 200 г
  • Цукор -50 р
  • Кориця мелена — 10 г
  • Коріандр — 5 г
  • Перець чорний мелений, гвоздика, сіль — за смаком

Приготування

  1. Свинину промийте, просушіть і наріжте на маленькі шматочки.
  2. Перекладіть шматочки м’яса на розігріту сковороду і обсмажте разом з дрібно нарізаною цибулею.
  3. М’ясо з цибулею посоліть, поперчіть і покладіть 2-3 гвоздики.
  4. Рис переберіть, промийте і відваріть в киплячій воді.
  5. Готовий рис відкиньте на друшляк, дайте стекти воді і змішайте з дрібно нарізаною м’якоттю ананаса.
  6. Візьміть жароміцну форму і змастіть її вершковим маслом.
  7. Заповніть підготовлену форму м’ясом з цибулею.
  8. Зверху викладіть рис з ананасом.
  9. Всі посипте цукром, коріандром і корицею. Ще збризніть ананасовим соком.
  10. Поставте форму в духовку і запікайте при температурі 200-230 градусів С протягом 10-15 хвилин.

Подавайте Блюдо гарячим.

Відео про те, як смачно запекти в духовці свинину у фользі

Подивіться відео, в якому запікається смачне м’ясо.

У підсумку виходить соковита, ніжна і ароматна свинина.

Відоме висловлювання про те, що людина не могла стати людиною без м’ясної їжі, має глибокий сенс. Тому що саме м’ясна їжа допомогла людині стати володарем природи.

Дивіться також:  Як приготувати лосось швидко і смачно на сковороді з соусом