Торт Червоний Оксамит — Смачні Рецепти в Домашніх Умовах

2. Тепер додаємо по одному всі яйця і продовжуємо збивати масу.

3. Половину склянки кефіру виливаємо в чашу, а в решту додаємо 1 ст. ложку барвника. Перемішуємо барвник ложкою в склянці.

4. Додаємо перемішаний барвник з кефіром з склянки в чашу і все перемішуємо. Маса має насичений червоний колір.

5. У чашу висипаємо какао порошок і ще раз перемішати міксером. Висипаємо ванілін.

6. В харчову соду наливаємо оцет для гасіння.

7. Соду з оцтом обережно перемішати ложкою.

Поки відставимо убік і візьмемо пізніше.

8. Борошно просіваємо частинами в чашу і перемішуємо.

9. Борошно обережно перемішуємо міксером частинами. Додаємо погашену харчову соду і знову перемішуємо.

10. Тісто ділимо на дві частини. Одну частину викладаємо у форму для випікання у вигляді «серця» і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів С на 25 хвилин. Потім випікаємо другий корж.

Силіконову форму, при заповненні тестом, нічим змащувати не потрібно.

Збірка і прикраса торта

  1. Виймаємо корж з духовки. Бачимо, що він добре пропікся.

2. Перевертаємо силіконову форму і корж добре відділяється від неї.

3. Зрізаємо верхню частину торта для створення крихти.

4. Ось такий пористий і ніжний корж ми бачимо після зрізання верхівки.

5. Зрізану частину поламаємо про покладемо в блендер для подрібнення та одержання оксамитової крихти.

А зараз подивіться відео, де автор розповідає, як приготувати смачний сирний крем, який і в прошарок йде і зверху намазується.

Нам буде потрібно:

  • сир будь-якої жирності і в будь-якій кількості (тут 250 г)
  • вершкове масло — в 2 рази менше сиру
  • ванілін і цукрова пудра — за смаком (2-4 ст. ложки)
Дивіться також:  Ватрушки з сиром з дріжджового тіста — покроковий рецепт

6. Сирний крем ми приготували, коли подивилися відео. Намазуємо сирним кремом верхню частину першого коржа.

7. Закриваємо намазаний перший корж, другим коржем .

8. Добре промазуємо кремом боки і верх торта лопаткою. Потім починаємо обсипати червоної крихтою злегка придавлюючи її до крему.

9. Прикрашаємо бархатистою крихтою верх десерту.

10. Додатково наносимо дрібні квіточки для прикраси.

Ось такий красивий Червоний Оксамит у нас вийшов.

Торт Червоний Оксамит з бісквітним велюром — рецепт торта з новим смаком

У цьому рецепті ви дізнаєтеся ефект бісквітного велюру.

Інгредієнти:

Приготування тіста

  1. Якщо у вас немає такого планетарного міксера, як на фото — використовуйте свій звичайний. Кладемо в чашу розм’якшене вершкове масло і збиваємо його до пишноти.

2. Як тільки масло посвітлішало — додаємо цукровий пісок.

3. Починаємо збивати масло з цукром до однорідності.