Торт Червоний Оксамит — Смачні Рецепти в Домашніх Умовах

4. Потім по одному опускаємо яйця і збиваємо черговості.

5. Тепер додаємо половину порції кефіру і знову перемішуємо.

6. Приступаємо до сухих інгредієнтів. До просіяного борошна додаємо какао порошок і розпушувач. Все добре перемішуємо вінчиком.

7. Половину змішаних сухих інгредієнтів відправляємо до яєчно масляної суміші в чашу блендера. Все перемішуємо.

8. Зараз відправляємо в чашу залишився кефір і знову все перемішуємо.

9. Додаємо решту порцію сухих інгредієнтів. Знову все перемішуємо.

10. Дістаємо барвник і додаємо його до нашого тесту. Перемішуємо. Ефект яскравого червоного кольору досягнуто. Тісто готове.

Випікання коржів

  1. Дістаємо деко. Розстилаємо на ньому фольгу, згортаючи вдвічі. Ставимо на фольгу нероз’ємне пекарська кільце діаметром 16 див. Кільце обгортаємо краями фольги догори, як на фото.
  2. Попередньо поділяємо тісто на 3 коржа, краще з допомогою ваг. Одну частину тіста поміщаємо в наше кільце. Відправляємо в духовку, нагріту до 150 градусів С на 30 — 40 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.

3. Коржі в кільцях дістаємо їх духовки — вони ще гарячі.

4. Обережно розгортаємо фольгу і дістаємо кільця вгору. Ось такі красиві коржі вийшли. Торт Червоний Оксамит повинен бути червоним і красивим.

5. Загортаємо теплі коржі в харчову плівку.

Загорнувши коржі в плівку, ми створюємо умови, в яких вологість рівномірно розподіляється по всьому коржу і нікуди не йшла. Залишаємо так до охолодження кімнатної температури. Потім їх потрібно прибрати в холодильник на 3 години.

Готуємо вершково-сирний крем

  1. Масло вершкове, кімнатної температури (130 г) збиваємо з просіяного цукровою пудрою (160 г). Пробиваємо масу міксером до однорідності.

2. Коли масло посвітлішало — додаємо сирно-вершковий сир (560 м) і все розмішуємо міксером до однорідності. Запам’ятайте — сирно-вершковий сир повинен бути дуже холодним.

Дивіться також:  Тісто Для Піци Без Дріжджів — 7 Рецептів Як У Піцерії

3. Кондитерський пакет одягаємо на склянку й накладаємо на нього підготовлений крем.

Збираємо торт Червоний Оксамит

  1. У нас 3 коржа. Кожен торт розрізаємо на 2 частини. Цілісність торта буде складатися з 5 коржів, шоста частина піде на крихту. Крім цього з усіх коржів зрізаємо верхню частину і теж відправляємо в крихту.

2. Крихту розминаємо в руках і заповнюємо деко, який ставимо в духовку, розігріту до 100 градусів на 40 хвилин. Крихта повинна підсохнути. Суху крихту подрібнюємо в блендері.

3. Збираємо коржі на крутиться столику. Кожен корж промазуємо кремом, як на фото.

4. Крем видавлюємо з пакету на бічні стінки.

5. Розрівнюємо крем з боків і зверху лопаткою.