Торт Молочна дівчинка — 5 рецептів в домашніх умовах (поетапно)

Торт Молочна дівчинка — популярний десерт, який складається з зовсім тонких коржів, рясно промазанных кремом. Походження десерту йде з Німеччини. Де, при створенні коржів, додали згущене молоко місцевого виробництва під маркою Milch Madchen, що в перекладі звучить «молочна дівчинка».

Зараз десерт з такою назвою став популярним у всьому світі. Сучасні торти роблять із звичайної згущеного молока з різними кремами. Коржі завжди виходять неймовірно соковитими і ніжними після просочення. Відрізані шматочки буквально «тануть у роті». Повна протилежність торту Мурашник.

Часто торт Молочна дівчинка випікають і їдять у День закоханих 14 лютого. Він є окрасою святкового столу і на 8 березня. Його ніжне прикраса, порівняно з іншими тортами, завжди привертає увагу. При розгляді рецептів, звертайте увагу на крему, тому що це один з головних факторів смаку.

Рецепт торта Молочна дівчинка з Маскарпоне

Дізнайтеся смак дуже смачного торта, де коржі готуються на основі згущеного молока. Коржі чудового десерту промазані кремом на основі йогурту з сиром Маскарпоне. Прикрашають десерт ягоди, фрукти та квіти.

Інгредієнти:

Покрокові дії:

1. Приготуйте тісто для коржів. Для цього в миску розбийте яйця, щоб збити їх віночком. Потім додати згущене молоко і ще раз все перемішати.

Всі продукти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури.

2. Борошно висипати в сито, сюди ж додати розпушувач і просіяти все в миску до яєць. Вимішувати тісто до однорідності, щоб воно вийшло трохи густіше, ніж на оладки.

3. Для формування коржів візьміть силіконовий килимок або пергаментний папір, щоб коржі легко відставали.

Малюємо коло діаметром трохи більше, ніж 20 см, для того, щоб потім можна було обрізати і вирівняти краю.

4. Перевернути килимок (або папір), щоб окружність виявилася з іншого боку. Для одного коржа викладіть 2 повні ст. ложки тесту, розрівняти його по поверхні, створюючи коло.

Дивіться також:  Пиріг з кабачків в духовці — смачні рецепти пирогів з кабачками

5. Корж з тіста на папері (або килимку) помістіть в духовку розігріту до 190 градусів на 5 хвилин. Цього досить, щоб він пропікся.

6. Рум’яний корж повинен охолонути на килимку, для того достатньо 2 хвилини. Зняти корж з килимка і покласти його на харчову плівку. Будь-якої форми діаметром 20 см накрити корж зверху, трохи придавити і обрізати ножем по колу.

7. Таким же чином робити і випікати всі інші коржі з тіста, щоб вони були однаковими по товщині. В даному випадку вийшло в підсумку 5 спечених коржів.

8. Зараз потрібно зробити крем. У глибоку чашку викласти: йогурт і сир Маскарпоне, все перемішати. Ще додати цукрову пудру, ще раз перемішати і крем готовий.