Закуска з перцю. Кращі заготовки з перцю на зиму (рецепти)

Приготування

Відкривши банку з консервованими овочами, покладіть під кришку гірчичник. Тоді вміст банки не запліснявіє.

  1. З цілих перцю видаліть плодоніжку з насінням і помийте їх межах від насіння.
  2. У ємність для маринаду покладіть всі запропоновані компоненти крім перцю, часнику і петрушки.
  3. Доведіть маринад до кипіння.
  4. У киплячий маринад на 4 хвилини опустіть плоди перцю.
  5. Потім дістаньте і укласти в підготовлені банки.
  6. При розкладанні перців, пересипайте їх дрібно нарізаним часником і петрушкою.
  7. Наповнені банки залийте маринадом і загорніть кришками.

Консервований перець на зиму з кольоровою капустою

Заготівля виходить красивою і одночасно смачною.

Візьміть всі овочі в рівних кількостях:

  • Зелений солодкий перець
  • Червоний солодкий перець
  • Цвітна капуста

Розсіл:

  • Вода — 0.5 літра
  • Оцет (краще винний або яблучний) — 0.5 літра
  • Сіль — 80 г

Приготування

  1. Цвітну капусту розділите на суцвіття.
  2. Солодкі перці очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками.
  3. На дно банки або каструлі покладіть спочатку червоний, а потім зелений перець.
  4. Слідом покладіть цвітну капусту, так закуска з перцю стане відразу загадковою і привабливою.
  5. Заповнення ємності чергуйте у такій черговості до тих пір, поки посуд не заповниться вщерть.
  6. Для аромату покладіть між смужками зеленого перцю зелень петрушки.
  7. Потім всі овочі притисніть і залийте розсолом розсолом.
  8. Зберігайте в прохолодному місці.

Відео про те, як приготувати закуску з перцем і морквою на зиму

Подивіться, як смачно готується закуска з перцю, моркви та цибулі.

Всі рецепти апетитні і дозволяють посмакувати своїм вмістом.

Дивіться також:  Варення з обліпихи: 5 простих рецептів приготування на зиму