Приготування
Відкривши банку з консервованими овочами, покладіть під кришку гірчичник. Тоді вміст банки не запліснявіє.
- З цілих перцю видаліть плодоніжку з насінням і помийте їх межах від насіння.
- У ємність для маринаду покладіть всі запропоновані компоненти крім перцю, часнику і петрушки.
- Доведіть маринад до кипіння.
- У киплячий маринад на 4 хвилини опустіть плоди перцю.
- Потім дістаньте і укласти в підготовлені банки.
- При розкладанні перців, пересипайте їх дрібно нарізаним часником і петрушкою.
- Наповнені банки залийте маринадом і загорніть кришками.
Консервований перець на зиму з кольоровою капустою
Заготівля виходить красивою і одночасно смачною.
Візьміть всі овочі в рівних кількостях:
- Зелений солодкий перець
- Червоний солодкий перець
- Цвітна капуста
Розсіл:
- Вода — 0.5 літра
- Оцет (краще винний або яблучний) — 0.5 літра
- Сіль — 80 г
Приготування
- Цвітну капусту розділите на суцвіття.
- Солодкі перці очистіть від насіння і наріжте тонкими смужками.
- На дно банки або каструлі покладіть спочатку червоний, а потім зелений перець.
- Слідом покладіть цвітну капусту, так закуска з перцю стане відразу загадковою і привабливою.
- Заповнення ємності чергуйте у такій черговості до тих пір, поки посуд не заповниться вщерть.
- Для аромату покладіть між смужками зеленого перцю зелень петрушки.
- Потім всі овочі притисніть і залийте розсолом розсолом.
- Зберігайте в прохолодному місці.
Відео про те, як приготувати закуску з перцем і морквою на зиму
Подивіться, як смачно готується закуска з перцю, моркви та цибулі.
Всі рецепти апетитні і дозволяють посмакувати своїм вмістом.