Щоб ваша сім’я була щасливою і здоровою, вона повинна бути ситою. Будь-яку господарку вже протягом дня починає мучити питання: Що приготувати на вечерю ? І їй хочеться приготувати що-небудь феєричне і незвичайне, з мінімальним витрачанням грошових коштів.
Сьогодні ми не будемо готувати заморські страви, а нагодуємо себе і свою сім’ю простими овочами з нашого городу і недорогими продуктами з магазину. Скажу відразу, м’ясо буде.
Дуже часто господиня подає до вечері салати, приклади їх приготування з докладним описом, ви зможете знайти за цим посиланням.
Приготування рецепту «М’ясо в гніздах»
- Як можна дрібніше ріжемо на шматочки цибулю і картоплю, кладемо в чашку і змішуємо з фаршем. Додаємо сіль, перчик і приправи для м’яса. Все добре перемішуємо.
2. Ми приготували фарш для наповнення гнізд з локшини.
3. Беремо гнізда з локшини і наповнюємо їх приготованим фаршем, як на фото.
4. Кладемо заповнені гнізда фаршем на тарілку.
5. Для піджарки разрежем на шматочки другу цибулину і нашинкуем на крупній тертці моркву.
5. Ставимо Сковороду на вогонь, наливаємо олію і смажимо підготовлені цибулю і моркву. Трохи солимо.
6. Через час, додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще 1 — 2 хвилини.
7. Викладаємо заповнені гнізда зверху на піджарку.
8. Потім наливаємо гарячу воду, щоб вона покрила гнізда. Закриваємо кришкою і готуємо так 20 — 25 хвилин.
9. Викладаємо готові гнізда з фаршем на тарілочку і накриваємо зверху сиром із пластинок.
Можете їсти і без сиру, на ваш розсуд. Приємного апетиту !
Швидкий вечерю на швидку руку — курячі крильця з помідорами
Нам буде потрібно:
- 10 шт. курячих крилець, розрубаних навпіл
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 5 помідорів
- Рослинна олія
- 1 ч. ложка меленого червоного перцю
- 2 пера зеленої цибулі, зелень петрушки, сіль за смаком
Приготування
- Нагріти олію в глибокій сковороді і обсмажити розрубані крильця до хрускоту.
2. Цибулину очистити, нарізати кільцями. Часник подрібнити.
3. Помідори вимити і розрізати кожну на 4 частини.
4. В іншій сковороді обсмажити злегка на олії цибулю і подрібнений часник. Додати помідори, перець, нарізаний зелений лук і посолити. Тушкувати, помішуючи, кілька хвилин.
Потім покласти до тушкованих помідорів обсмажені крильця і тушкувати ще 3 — 4 хвилини.
Перед подачею посипати рубаною зеленню петрушки.
Відбивні зі свинини — рецепт на сковороді з виноградом
Потрібно:
- 700 г м’яса свинини
- 1 ст. ложка топленого масла, перець, сіль
- Для соусу: 200 г зеленого і чорного винограду, 300 мл води, 1 голівка цибулі, 1 зубчик часнику, 100 мл сухого білого вина, 70 мл бульйону, 1,5 ч. л. крохмалю
- Для гарніру: 160 г рису, 1 гілочка меліси, петрушка, 1 ч. л. каррі
Приготування і вирішення питання: Що приготувати на вечерю ?
- На гарнір відваріть рис у киплячій підсоленій воді.
- Вимитий виноград розрізати навпіл, видалити кісточки.
- Часник і цибулю очистити і дрібно нарізати.
- М’ясо розрізати на 4 шматки, злегка відбити і обсмажити на сковороді на топленому маслі. Посолити і поперчити. Покласти в сковороду з м’ясом цибулю, часник і каррі. Все перемішати і трохи обсмажити. Змішати 4 ст. ложки вина і бульйон, покласти в цю суміш виноград і влити в сковороду з м’ясом. Кип’ятити 5 хвилин, потім м’ясо вийняти і поставити в тепле місце.
- Крохмаль розвести в останньому вини і влити цю суміш в соус. Потім довести до кипіння.