Що приготувати на вечерю швидко: 12 смачних рецептів з простих продуктів

Щоб ваша сім’я була щасливою і здоровою, вона повинна бути ситою. Будь-яку господарку вже протягом дня починає мучити питання: Що приготувати на вечерю ? І їй хочеться приготувати що-небудь феєричне і незвичайне, з мінімальним витрачанням грошових коштів.

Сьогодні ми не будемо готувати заморські страви, а нагодуємо себе і свою сім’ю простими овочами з нашого городу і недорогими продуктами з магазину. Скажу відразу, м’ясо буде.

Дуже часто господиня подає до вечері салати, приклади їх приготування з докладним описом, ви зможете знайти за цим посиланням.

Приготування рецепту «М’ясо в гніздах»

  1. Як можна дрібніше ріжемо на шматочки цибулю і картоплю, кладемо в чашку і змішуємо з фаршем. Додаємо сіль, перчик і приправи для м’яса. Все добре перемішуємо.

2. Ми приготували фарш для наповнення гнізд з локшини.

3. Беремо гнізда з локшини і наповнюємо їх приготованим фаршем, як на фото.

4. Кладемо заповнені гнізда фаршем на тарілку.

5. Для піджарки разрежем на шматочки другу цибулину і нашинкуем на крупній тертці моркву.

5. Ставимо Сковороду на вогонь, наливаємо олію і смажимо підготовлені цибулю і моркву. Трохи солимо.

6. Через час, додаємо томатну пасту і обсмажуємо ще 1 — 2 хвилини.

7. Викладаємо заповнені гнізда зверху на піджарку.

8. Потім наливаємо гарячу воду, щоб вона покрила гнізда. Закриваємо кришкою і готуємо так 20 — 25 хвилин.

9. Викладаємо готові гнізда з фаршем на тарілочку і накриваємо зверху сиром із пластинок.

Можете їсти і без сиру, на ваш розсуд. Приємного апетиту !

Швидкий вечерю на швидку руку — курячі крильця з помідорами

Нам буде потрібно:

  • 10 шт. курячих крилець, розрубаних навпіл
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 5 помідорів
  • Рослинна олія
  • 1 ч. ложка меленого червоного перцю
  • 2 пера зеленої цибулі, зелень петрушки, сіль за смаком

Приготування

  1. Нагріти олію в глибокій сковороді і обсмажити розрубані крильця до хрускоту.

2. Цибулину очистити, нарізати кільцями. Часник подрібнити.

3. Помідори вимити і розрізати кожну на 4 частини.

4. В іншій сковороді обсмажити злегка на олії цибулю і подрібнений часник. Додати помідори, перець, нарізаний зелений лук і посолити. Тушкувати, помішуючи, кілька хвилин.

Потім покласти до тушкованих помідорів обсмажені крильця і тушкувати ще 3 — 4 хвилини.

Перед подачею посипати рубаною зеленню петрушки.

Відбивні зі свинини — рецепт на сковороді з виноградом

Потрібно:

  • 700 г м’яса свинини
  • 1 ст. ложка топленого масла, перець, сіль
  • Для соусу: 200 г зеленого і чорного винограду, 300 мл води, 1 голівка цибулі, 1 зубчик часнику, 100 мл сухого білого вина, 70 мл бульйону, 1,5 ч. л. крохмалю
  • Для гарніру: 160 г рису, 1 гілочка меліси, петрушка, 1 ч. л. каррі
Дивіться також:  9 рецептів других страв з мясного фаршу — готувати просто

Приготування і вирішення питання: Що приготувати на вечерю ?

  1. На гарнір відваріть рис у киплячій підсоленій воді.
  2. Вимитий виноград розрізати навпіл, видалити кісточки.
  3. Часник і цибулю очистити і дрібно нарізати.
  4. М’ясо розрізати на 4 шматки, злегка відбити і обсмажити на сковороді на топленому маслі. Посолити і поперчити. Покласти в сковороду з м’ясом цибулю, часник і каррі. Все перемішати і трохи обсмажити. Змішати 4 ст. ложки вина і бульйон, покласти в цю суміш виноград і влити в сковороду з м’ясом. Кип’ятити 5 хвилин, потім м’ясо вийняти і поставити в тепле місце.
  5. Крохмаль розвести в останньому вини і влити цю суміш в соус. Потім довести до кипіння.

Відбивні, рис, соус розкласти по тарілках, прикрасити петрушкою і листочками меліси.

Як смачно приготувати курячу печінку — відео рецепт

Подивившись відео, ви дізнаєтеся, що приготувати на вечерю в бюджетному варіанті.

Вечерю на швидку руку з простих продуктів — куряче філе в духовці

Інгредієнти:

  • Філе куряче — 700 г
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Майонез — 2 ст. л.
  • Сметана — 4 ст. л.
  • Сир твердий — 200 г
  • Зубчики часнику — 2 шт.
  • Рослинна олія, кріп, перець, паприка, сіль за смаком

Приготування

  1. Поперек волокон нарізаємо курячі грудки на невеликі шматочки. Товщина шматочка 5 мм.

2. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.

3. Готуємо соус. Кладемо В чашку майонез і сметану. Видавлюємо часник і сиплемо паприку.

4. Ще додамо чорний перець і тертий сир.

5. Всі продукти для соусу в чашці добре перемішуємо.

6. Додамо в соус зелень кропу і перемішаємо.

7. На дно форми для запікання наливаємо олії і змащуємо боки і дно пензликом. Викладаємо на масло рівним шаром шматочки курячого філе. Солимо і перчимо його.

Далі кладемо половину нашого соусу і розмазуємо по поверхні філе.

8. На шар соусу викладаємо нарізану ріпчасту цибулю. Цибулю трохи поперчити і посолити за смаком.

9. На шар кладемо залишилися шматочки філе, яке намажемо залишилися соусом.

10. Знову покриємо шаром цибулі, який покриваємо натертим твердим сиром.

11. Ось в такому закінченому в приготуванні вигляді відправляємо в нагріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин.

Дивіться також:  Гуакамоле — класичний рецепт соусу в домашніх умовах

12. Куряче філе в духовці готово.

Приготувати на вечерю куряче філе можна швидко і просто.

Рецепт запіканки з фаршу і овочів

Інгредієнти:

  • 300 г фаршу
  • 6 картоплин
  • 2 цибулини
  • 1 морква
  • 1 кабачок
  • Майонез, сир, рослинне масло, перець, сіль — за смаком

Як приготувати на вечерю запіканку — рецепт

  1. Цибулю і моркву подрібнити, спассеровать на рослинному маслі.
  2. Окремо обсмажити нарізаний кубиками кабачок.
  3. У глибоку сковороду налити трохи олії, викласти шарами половину нарізаної картоплі, цибулю та моркву, посолений і поперченний фарш, підсмажений кабачок, картоплю.
  4. Все полити майонезом, посипати натертим на крупній тертці сиром. Запікати в розігрітій до 180 градусів С духовці 30 — 40 хвилин.

Запіканка — ситна і швидка їжа. А у вас яка думка ?

Риба в духовці — смачний рецепт риби на вечерю

У цьому рецепті ви дізнаєтеся як приготувати на вечерю рибу в хрусткій паніровці. Такий спосіб підійде для риби філе будь-якого. Риба виходить соковитою всередині і хрустким зовні. Готуємо рецепт без масла.

Інгредієнти:

  • Рибне філе — 600 г
  • Майонез — 1 ст. ложка
  • Майоран — 1 ч. ложка
  • Часник сухий мелений — 1/2 ч. ложки
  • Сухі хлібні крихти — 1 / 3 склянки
  • Паприка солодка — 1 ч. ложка
  • Сіль і чорний перець — за смаком

Приготування

  1. Рибу миємо й обсушуємо, притискаючи паперовий рушник.

2. Філе риби розрізаємо на порційні шматки. Потім рибу солимо і перчимо з обох сторін.

3. У чашку з майонезом, додаємо сухий часник і майоран. Все перемішуємо до однорідності.

4. У сухі хлібні крихти додаємо паприку і перемішуємо.

5. Кожен шматочок намазуємо соусом і обвалюємо в сухої суміші.

6. Кладемо запаніровані шматочки риби на деко, застелений пекарської папером і ставимо в духовку розігріту до 190 градусів на 20 хвилин.

7. Готову рибку дістаємо з духовки і бачимо красиву хрустку скоринку.

Гарніром до риби можна подати салат або пюре.

Гречка по купецькому — простий і смачний рецепт

Інгредієнти:

  • 200 г гречаної крупи
  • 300 г м’яса
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 2 — 3 ст. л. кетчупу
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування

  1. Цибулю ріжемо на маленькі шматочки. Моркву нарізаємо вузькими смужками. Смажимо з маслом на сковороді.

2. М’ясо нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо до моркви з цибулею. Продовжуємо смажити все разом. Потім солимо, перчимо і додаємо трохи кетчупу.

3. Висипаємо до м’яса і овочів гречку і 2 хвилини обсмажуємо разом.

Дивіться також:  Другі страви на Новий 2020 рік — прості і смачні рецепти

4. Потім додаємо воду, прикриваємо кришкою і тушкуємо до готовності м’яса і крупи.

5. У готовому вигляді вміст виглядає так, як на фото.

Даний рецепт знімає питання: Що приготувати на вечерю ?

Як смачно приготувати гречку з фаршем і овочами — відео

Вечерю швидко і смачно — запіканка з макаронів

Нам буде потрібно:

  • Макарони — 250 г
  • Шинка (м’ясо) — 250 г
  • Молоко — 300 г
  • Вода — 300 г
  • Яйце — 2 шт.
  • Сир — 150 г
  • Сіль,спеції

Приготування

  1. Форму для запікання змащуємо олією. Висипаємо в форму сухі макарони. Шинку нарізаємо дрібними смужками.

2. Висипаємо нарізану шинку зверху макаронів. Зверху шинку посипаємо замароженным зеленою цибулею.

3. Робимо заливку. У чашку розбиваємо 2 яйця, солимо, насипаємо куркуму, сухий часник і перець. Все розмішуємо.

4. Потім наливаємо воду і молоко. Все перемішуємо.

5. Виливаємо заливання у форму.

6. І зверху засипаємо тертим сиром.

7. Щоб сир раніше часу не зарум’яниться, а макарони добре пропеклися — закриваємо форму фольгою. Ставимо форму в духовку розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.

8. Потім знімаємо фольгу і запікаємо ще 10 — 15 хвилин, щоб скоринка підрум’янилася.

Запіканка з макаронів готова.

Тушкована картопля з м’ясом і стручкової квасолею

Прошу не дивуватися. Зараз вирішимо проблему, що приготувати на вечерю швидко і за рецептом сусіда з Греції. З його слів, продукти беремо на око, за бажанням.

Нам знадобляться:

  • М’ясо свинини
  • Морква
  • Помідори
  • Цибуля ріпчаста
  • Стручкова квасоля (молода)
  • Картопля
  • Томатна паста, сіль, перець — за смаком

Приготування тушкованої картоплі з м’ясом «по грецьки»

  1. Всі інгредієнти ріжемо ножем на дрібні шматочки: помідори, морква, стручкову квасолю, а цибулю нарізаємо півкільцями.

2. Нарізаємо м’ясо свинини на шматочки і ставимо казан на вогонь.

3. Наливаємо соняшникової олії в казан і починаємо смажити шматочки м’яса.

4. М’ясо солимо і закладаємо всі нарізані овочі ножем. Все добре обсмажуємо і додаємо сухі спеції. Додаємо томатну пасту і продовжуємо гасити овочі з м’ясом.

5. Потім додаємо нарізану картоплю і перемішуємо.

6. Через кілька хвилин наливаємо гарячу воду і тушкуємо до готовності.

Пробуємо на смак бульйон, на готовність — картопля і м’ясо. Вимикаємо вогонь і сідаємо вечеряти.

Смачна вечеря. Свинячі реберця на сковороді з рисом — відео

Надані рецепти, безсумнівно, вирішують питання: Що приготувати на вечерю. Вибір за вами.