1. Розбийте в чашку 2 сирих яйця, посоліть, поперчіть і трохи збийте виделкою.
2. Зварені суцвіття ще трохи подрібніть ножем.
3. Сковороду поставте на вогонь, покладіть шматочок вершкового масла і налийте трохи оливкової. Викладіть брокколі і залийте збитими яйцями.
4. Зробіть маленький вогонь і закрийте кришкою.
Якщо ви любите омлет некруто, то готуйте 3-4 хвилини. А якщо вам потрібно більше приготоване яйце, то готуйте 5-7 хвилин.
Готуйте так, як вам подобається.
Омлет з брокколі готовий. Приємно їсти !
Відео про те, як приготувати омлет з капустою, яйцем і сиром
Таке блюдо відмінно підійде для сніданку або легкого вечері.
Ви дізналися швидке блюдо з корисною капустою. Готуйте із задоволенням та приємного всім апетиту !
Сторінка: 1 2