Качка в духовці, запечена з хрусткою скоринкою, мяка і соковита

Приготування гарніру

  1. Капусту нашаткувати, перетерти з сіллю, влити рослинне масло.

2. Яблуко вимити, очистити і нарізати соломкою.

3. Все перемішати і викласти в салатник.

4. Гриби очистити, вимити і припустити в маслі.

Подача страви — качка в духовці

  1. Викладіть на велике блюдо начинку з качки.
  2. Качку наріжте порційними шматочками і покладіть на начинку.

3. Подайте до столу разом з грибами і салатом з капусти і яблуком. Приємного апетиту !

Качка з яблуками, апельсинами і лимоном — відео рецепт в рукаві

Залишається побажати смачних свят з красиво запеченою качкою на вашому столі.

Дивіться також:  Мясо по-французьки: 9 кращих і оригінальних рецептів