Мариновані кабачки рулетиками на зиму 2019, щоб здивувати своїх гостей

4. В заповнену рулетиками банку зверху потрібно покласти кружечки з кабачка разом з соломкою з моркви.

5. Укомплектована банку з красивими овочами має привабливий вигляд.

6. Зараз готуємо маринад. У каструлю наливаємо 1 літр води, кладемо цукор, сіль і мед. Перемішуємо і даємо маринаду кип’ятити 2 хвилини для розчинення солі, цукру і крейди.

7. Маринадом у гарячому вигляді заливаємо банки.

8. Для процесу стерилізації кладемо на дно каструлі рушник, наливаємо підігріту воду і ставимо банки. Прикриті кришками банки повинні пройти процес стерилізації протягом 5 хвилин.

9. Дістаємо банки, наливаємо в кожну оцет і закатуємо кришками. Мариновані кабачки хрусткі на зиму готові.

10, Перевертаємо красиві банки і закутуємо до повного охолодження.

Тема заготовок в кінці літа найактуальніша. Удачі вам в красивому їх оформленні.

Дивіться також:  Вишня у власному соку — кращі рецепти заготовок з вишні