4. В заповнену рулетиками банку зверху потрібно покласти кружечки з кабачка разом з соломкою з моркви.
5. Укомплектована банку з красивими овочами має привабливий вигляд.
6. Зараз готуємо маринад. У каструлю наливаємо 1 літр води, кладемо цукор, сіль і мед. Перемішуємо і даємо маринаду кип’ятити 2 хвилини для розчинення солі, цукру і крейди.
7. Маринадом у гарячому вигляді заливаємо банки.
8. Для процесу стерилізації кладемо на дно каструлі рушник, наливаємо підігріту воду і ставимо банки. Прикриті кришками банки повинні пройти процес стерилізації протягом 5 хвилин.
9. Дістаємо банки, наливаємо в кожну оцет і закатуємо кришками. Мариновані кабачки хрусткі на зиму готові.
10, Перевертаємо красиві банки і закутуємо до повного охолодження.
Тема заготовок в кінці літа найактуальніша. Удачі вам в красивому їх оформленні.