Новорічне меню 2020 — кращі рецепти для святкового столу

В Новорічне меню завжди включаються салати такого типу. І цей рецепт не повинен пройти мимо вашого святкового столу.

Інгредієнти на 4 порції:

  • варені картоплини — 2 шт.
  • варена морква середнього розміру — 2 шт.
  • крабове м’ясо — 125 г
  • свіжий огірок — 2 шт.
  • мариновані огірочки — 5 шт.
  • зварені круто яйця — 3 шт.
  • консервований горошок — 30 г
  • майонез — 100 г

Етапи приготування:

  1. М’ясо краба порізати кубиками. Якщо у вас краб свіжий, то його потрібно відварити.
  2. Морква, огірки, картопля і яйця наріжте однаковими за розміром кубиками.
  3. Огірки викладіть на дно тарілки. Морква, картопля, яйця окремо заправте майонезом.
  4. Поверх огірків викладіть шар моркви, потім картоплі, горошку і яєць.
  5. Зверху покладіть шар крабового м’яса. Прикрасьте пір’їнками шніт-цибулі.

Коктейль-салат з мови

Включіть в новорічне меню і цей рецепт, красиво оформлений і дуже ситний.

Продукти для рецепта:

  • варений яловичий язик — 120 г
  • стручок червоного маринованого перцю — 1 шт.
  • зелений горошок — 2 ст. л.
  • майонез — 2 ст. л.
  • вершки 35% жирності — 3 ст. л.
  • зелень кропу для оформлення

Щоб з гарячих варених мов легше було знімати шкірку, їх опускають на 2-3 хвилини в холодну воду.

Приготування:

  1. Відварний язик дрібно нарізати.
  2. Червоний маринований перець нарізати соломкою.
  3. У вазочку підкласти мову, перець, додати зелений горошок, спеції за смаком.
  4. Заправити салат майонезом і вершками. Зверху посипати кропом.

Смачний салат з яловичим філе

Потрібно:

  • стейки з яловичини по 120 г — 4 шт.
  • червоний винний оцет — 2 ст. л.
  • апельсиновий сік — 2 ст. л.
  • гостра гірчиця — 2 ч. л.
  • картопля — 2 шт.
  • зелена квасоля — 120 г
  • качан зеленого салату — 2 шт.
  • стручок жовтого паприки, нарізаний шматочками — 1 шт.
  • помідор — 2 шт. розрізані навпіл
  • маслини без кісточок, розрізаних навпіл
  • оливкова олія — 4 ч. л.
Дивіться також:  9 рецептів других страв з мясного фаршу — готувати просто

Приготування:

  1. Стейки покласти в плоску форму. У невеликій формі розмішати 1 ст. л. оцту, 1 ст. л. апельсинового соку, гірчицю і полити стейки. Накрити стейки кришкою і поставити їх маринуватися в холодильник на 30 хвилин, часом перевертати.
  2. Відварити картоплю в солоній воді протягом 15-20 хвилин. Потім злити воду і поки відставити.
  3. У невеликій каструлі довести до кипіння воду і варити квасолю 10 хвилин. Потім охолодити.
  4. Листя салату розкласти на сервірувальній тарілці. Зверху викласти картоплю, боби, паприку, помідори і маслини.
  5. Для приправи змішати залишки апельсинового соку і гірчицю з половиною оливкової олії.
  6. Вийняти стейки з маринаду і грунтовно прожарити на сковороді. Нарізати їх на широкі смужки. Покласти м’ясо на салат, полити зверху приправою і подавати до столу.

Курячий салат з лічі, апельсинами, ківі та авокадо