Для маринаду:
- Вода — 2 ст. л.
- Оцет 9% — 1 ст. л.
- Цукор — 1 ст. л.
- Сіль — 0.5 ч. л.
Спосіб приготування
- Цибулю очистіть, наріжте півкільцями і замаринуйте в протягом 2 годин.
- Яловичу печінку відваріть.
- На кругле блюдо викладайте всі інгредієнти шарами, змащуючи кожен шар майонезом.
- А саме: 1 шар — терта на середній тертці печінка, 2 шар — цибуля маринована, 3 шар — дрібно нарізані яйця, 4 шар — нарізані соломкою крабові палички, 5 шар — кукурудза і тертий на середній тертці сир.
Готову страву прикрасити зеленню, крабовими паличок і кукурудзою.
Печінковий салат з корейською морквою
Подивіться рецепт, в якому блюдо формується з допомогою шарів, що складаються з смачних інгредієнтів.
Компоненти:
- Яловича печінка — 500 г
- Зварені круто яйця — 4 шт.
- Твердий сир — 150 г
- Вершкове масло — 70 г
- Морква по-корейськи — 300-350 г
- Майонез — 200 г
Приготування
- Відваріть печінку, остудіть і натріть її на крупній тертці.
- Яйця очистіть і натріть на тертці.
- Твердий сир натріть на крупній тертці.
- На блюдо для подачі викладайте шарами всі підготовлені інгредієнти.
- 1 шар — натерта печінка.
- 2 шар — майонез.
- 3 шар — натерте на середній тертці вершкове масло.
- 4 шар — натерті яйця.
- 5 шар — майонез.
- 6 шар — натертий сир.
- 7 шар — майонез.
- 8 шар — морква по-корейськи.
- 9 шар (останній) — майонез.
Прикрасьте салат з печінкою зверху рубаною зеленню.
Салат з индюшиной печінки з чорносливом
Інгредієнти:
- Вирощувати індичат печінка — 600 г
- Ріпчаста цибуля — 2 шт.
- Чорнослив без кісточок — 15 шт.
- Консервована кукурудза -1 банку
- Майонез
Для маринаду:
- Ріпчаста цибуля — 3-4 шт.
- Холодна кип’ячена вода — 1 стакан
- Цукор — 1.5 ч. л.
- Оцет 6% — 2-2.5 ст. л.
Приготування
- Спочатку приготуйте маринад. Для цього, почистіть цибулю і наріжте його кільцями. Потім залийте кип’яченою холодною водою, в яку попередньо розчиніть цукор, сіль і оцет. Залиште маринуватися цибулю на 45 хвилин.
- Печінку промийте, обсушіть і обсмажте з двох сторін на рослинній олії.
- В кінці смаження додайте дрібно нарізану цибулю і продовжуйте смажити разом з цибулею. Дайте охолонути.
- Готову печінку наріжте соломкою, додайте смажену цибулю, нарізану соломкою чорнослив, кукурудзу, майонез. Все перемішайте.
Оригінальний і дуже смачний печінковий салат подавайте на стіл.
Як приготувати салат з печінкою і солоним огірком
Потрібно:
- Яловича печінка — 400 г
- Солоні огірки — 2-3 шт.
- Ріпчаста цибуля — 2 шт.
- Борошно, рослинна олія, сіль, перець — за смаком
Процес приготування
- Промийте печінку, зніміть плівку і наріжте соломкою.
- Потім поперчіть, посоліть, запаніруйте в борошні й обсмажте на рослинному маслі до готовності.
- Цибулю почистіть і наріжте півкільцями.
- Обсмажте нарізану цибулю до золотистого кольору.
- Солоні огірки наріжте соломкою.
- Блюдо для подачі застеліть чистими листям салату.
- На листя салату викладіть шар печінки, потім шар цибулі і потім — шар огірків.
- Зверху полийте салат з печінкою майонезом