Дайте постояти готовому блюду 1.5-2 години і подавайте на стіл.
Рецепт салату з печінки яловичої листковий
Компоненти:
- Яловича печінка — 400 г
- Салатний цибуля — 4 шт.
- Консервована кукурудза — 1 банку
- Зварений рис — 1 стакан
- Майонез — 250 г
- Яйця, зварені круто — 5 шт.
- Рослинна олія
Приготування рецепта
- Печінку відварити в злегка підсоленій воді.
- Цибулю наріжте кільцями і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.
- Яйця очистіть і натріть на середній терці.
- Для подачі візьміть високу блюдо, в яке викладайте всі підготовлені інгредієнти шарами.
- А саме: 1 шар — натерта на крупній тертці печінка.
- 2 шар — цибуля, змащений майонезом.
- 3 шар — рис.
- 4 шар — цибуля, змащений майонезом.
- 5 шар — яйця, змащені майонезом.
- 6 шар — консервована кукурудза.
Готовий салат прикрасьте листочками петрушки.
Відео про те, як приготувати смачний печінковий салат
Всім читачам вдалих рецептів і приємного апетиту !