Салат з печінкою: 8 смачних рецептів печінкових салатів

Дайте постояти готовому блюду 1.5-2 години і подавайте на стіл.

Рецепт салату з печінки яловичої листковий

Компоненти:

  • Яловича печінка — 400 г
  • Салатний цибуля — 4 шт.
  • Консервована кукурудза — 1 банку
  • Зварений рис — 1 стакан
  • Майонез — 250 г
  • Яйця, зварені круто — 5 шт.
  • Рослинна олія

Приготування рецепта

  1. Печінку відварити в злегка підсоленій воді.
  2. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте до золотистого кольору на рослинній олії.
  3. Яйця очистіть і натріть на середній терці.
  4. Для подачі візьміть високу блюдо, в яке викладайте всі підготовлені інгредієнти шарами.
  5. А саме: 1 шар — натерта на крупній тертці печінка.
  6. 2 шар — цибуля, змащений майонезом.
  7. 3 шар — рис.
  8. 4 шар — цибуля, змащений майонезом.
  9. 5 шар — яйця, змащені майонезом.
  10. 6 шар — консервована кукурудза.

Готовий салат прикрасьте листочками петрушки.

Відео про те, як приготувати смачний печінковий салат

Всім читачам вдалих рецептів і приємного апетиту !

Дивіться також:  Листковий салат до Нового року 2020 з куркою і смарагдовим ківі