4. У борошні робимо поглиблення і вливаємо підготовлений окріп. Ллємо окріп і одночасно замішуємо круговими рухами борошно.
5. При замішуванні ложкою борошна утворюються грудки, але вони згодом розійдуться.
6. Маса по ходу остигає і її вже можна в страві допомогти замішувати руками. Посипаємо стіл борошном і починаємо вимішувати масу руками до однорідності і так, щоб не липло до стола і рук.
7. І ось воно в своєму остаточному вигляді — взяла на себе всю муку зі столу і до столу не липне.
8. При розрізі грудочки ножем — зріз однорідний і ніжний.
9. Кладемо тісто в блюдо і закриваємо зверху плівкою.
10. Даємо тісту відпочити на 30 хвилин перед подальшим використанням.
Смачне тісто для домашніх пельменів, яке не розварюється — відео
Готуйте смачне тісто, зберігайте рецепти і передавайте їх своїм дітям, як національне надбання.