Тісто для пельменів: 8 кращих рецептів тесту в домашніх умовах

4. У борошні робимо поглиблення і вливаємо підготовлений окріп. Ллємо окріп і одночасно замішуємо круговими рухами борошно.

5. При замішуванні ложкою борошна утворюються грудки, але вони згодом розійдуться.

6. Маса по ходу остигає і її вже можна в страві допомогти замішувати руками. Посипаємо стіл борошном і починаємо вимішувати масу руками до однорідності і так, щоб не липло до стола і рук.

7. І ось воно в своєму остаточному вигляді — взяла на себе всю муку зі столу і до столу не липне.

8. При розрізі грудочки ножем — зріз однорідний і ніжний.

9. Кладемо тісто в блюдо і закриваємо зверху плівкою.

10. Даємо тісту відпочити на 30 хвилин перед подальшим використанням.

Смачне тісто для домашніх пельменів, яке не розварюється — відео

Готуйте смачне тісто, зберігайте рецепти і передавайте їх своїм дітям, як національне надбання.

Дивіться також:  Домашні кекси. Найпростіший рецепт кексів у формочках