Продукти для начинки:
- цибуля ріпчаста — 5 шт.
- вершкового масла — 50 г
- яйця — 4 шт.
- сметана — 3 ст. ложки
- тертий сир — 100 г
- маслини — 10 шт.
- сіль і перець
- Наріжте цибулю і підсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком.
2. Сирі яйця, сметану і тертий сир змішати, ретельно збити в крем. Отриманий таким чином крем називається «фреш».
3. Розкатаний пласт тіста товщиною 1.5 — 2.0 см укладіть на змащену форму для піци або на деко.
4. У форму з тіста викладіть шар підсмаженого лука і змастіть приготованим кремом. Зверху покладіть нарізані маслини.
5. Дайте настоятися в теплому місці 15 хвилин, а потім випікайте в духовці протягом 30 хвилин при температурі 220 — 230 градусів С.
Ви довідалися ще один спосіб приготування піци без дріжджів з цибульною начинкою.
Відео рецепт тонкого тіста для піци на молоці
Приготуйте рецепт домашньої піци на молоці і він вас не розчарує.
Тісто для піци без дріжджів і без соди як у піцерії
Рецепт дозволяє дізнатися, як приготувати піцу, дуже схожу на ту, яку ви купуєте в піцерії.
Приготування тіста
- У чашку розбиваємо 1 яйце, додаємо 1 ч. ложку цукру 1 ч. ложку солі. Перемішуємо суміш. Додаємо 4 ч. ложки соняшникової рафінованої олії.
2. Сюди ж додаємо 200 мл теплої води. Добре перемішуємо .
3. На стіл просіваємо 2 склянки борошна.
4. У борошно додаємо 1 ч. ложку розпушувача і обережно перемішати.
5. У гірці борошна робимо поглиблення і починаємо виливати яєчну суміш частинами, змішуючи кожну частину з борошном.
6. До еластичного стану тесту доводимо, працюючи руками — воно не повинно липнути до рук.
7. Тісто ділимо на 2 або 3 частини залежно від наявних формочок для випікання. Інші частини приберемо на потім в холодильник або морозильну камеру.
8. Працюємо далі з 1 частиною тіста. Беремо качалку і розкачуємо основу для піци.
9. Беремо розкатаний пласт в руки і кладемо на змащену маслом форму для випікання.
10. Розподіляємо основу з тіста рівно по дну з підняттям бортиків по краях.
Приготування начинки для піци
- Змащуємо основу томатним соусом і викладаємо нарізану цибулю.
2. Розкладаємо кружечки консервованих огірків.
3. Додаємо улюблену ковбаску.
4. Зверху закриваємо кружечками сиру.
5. Випікаємо піцу до повної готовності в духовці. На готовність орієнтуємося на краю піци — вони повинні зазолотиться.
6. Піца пробула в духовці 40 хвилин при 200 градусах С.
Відрізаємо шматочок тонкої піци і пробуємо. Випічка вдалася ! Смачно !