Тісто Для Піци Без Дріжджів — 7 Рецептів Як У Піцерії

Продукти для начинки:

  • цибуля ріпчаста — 5 шт.
  • вершкового масла — 50 г
  • яйця — 4 шт.
  • сметана — 3 ст. ложки
  • тертий сир — 100 г
  • маслини — 10 шт.
  • сіль і перець
  1. Наріжте цибулю і підсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком.

2. Сирі яйця, сметану і тертий сир змішати, ретельно збити в крем. Отриманий таким чином крем називається «фреш».

3. Розкатаний пласт тіста товщиною 1.5 — 2.0 см укладіть на змащену форму для піци або на деко.

4. У форму з тіста викладіть шар підсмаженого лука і змастіть приготованим кремом. Зверху покладіть нарізані маслини.

5. Дайте настоятися в теплому місці 15 хвилин, а потім випікайте в духовці протягом 30 хвилин при температурі 220 — 230 градусів С.

Ви довідалися ще один спосіб приготування піци без дріжджів з цибульною начинкою.

Відео рецепт тонкого тіста для піци на молоці

Приготуйте рецепт домашньої піци на молоці і він вас не розчарує.

Тісто для піци без дріжджів і без соди як у піцерії

Рецепт дозволяє дізнатися, як приготувати піцу, дуже схожу на ту, яку ви купуєте в піцерії.

Приготування тіста

  1. У чашку розбиваємо 1 яйце, додаємо 1 ч. ложку цукру 1 ч. ложку солі. Перемішуємо суміш. Додаємо 4 ч. ложки соняшникової рафінованої олії.

2. Сюди ж додаємо 200 мл теплої води. Добре перемішуємо .

3. На стіл просіваємо 2 склянки борошна.

4. У борошно додаємо 1 ч. ложку розпушувача і обережно перемішати.

5. У гірці борошна робимо поглиблення і починаємо виливати яєчну суміш частинами, змішуючи кожну частину з борошном.

6. До еластичного стану тесту доводимо, працюючи руками — воно не повинно липнути до рук.

Дивіться також:  Способи приготування пасхи до святкового столу — 7 смачних рецептів

7. Тісто ділимо на 2 або 3 частини залежно від наявних формочок для випікання. Інші частини приберемо на потім в холодильник або морозильну камеру.

8. Працюємо далі з 1 частиною тіста. Беремо качалку і розкачуємо основу для піци.

9. Беремо розкатаний пласт в руки і кладемо на змащену маслом форму для випікання.

10. Розподіляємо основу з тіста рівно по дну з підняттям бортиків по краях.

Приготування начинки для піци

  1. Змащуємо основу томатним соусом і викладаємо нарізану цибулю.

2. Розкладаємо кружечки консервованих огірків.

3. Додаємо улюблену ковбаску.

4. Зверху закриваємо кружечками сиру.

5. Випікаємо піцу до повної готовності в духовці. На готовність орієнтуємося на краю піци — вони повинні зазолотиться.

6. Піца пробула в духовці 40 хвилин при 200 градусах С.

Відрізаємо шматочок тонкої піци і пробуємо. Випічка вдалася ! Смачно !

Бездріжджове тісто для піци — рецепт зі сметаною і майонезом на сковороді