Торт Молочна дівчинка — 5 рецептів в домашніх умовах (поетапно)

Приємного апетиту !

Відео про те, як зробити Молочну дівчинку з сирним кремом в домашніх умовах

Готувати сирний крем просто і на смак десерту вам сподобається так, що ви будете готувати його завжди.

Домашня Молочна дівчинка з горіхами і сметанним кремом

Зверніть увагу на те, що в тесті для коржів відсутня згущене молоко. У цьому секрет рецепта, що просте молоко є, а згущеного молока немає. І тим не менш, торт дуже смачний.

Інгредієнти:

  • борошно — 38 – р
  • молоко — 300 мл
  • цукор — 200 г
  • яйця — 2 шт.
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • масло — 80 г
  • Сметанний крем: сметана — 700 мл, згущене молоко — 300 мл
  • Масляний крем: масло — 250 г, згущене молоко — 200 мл
  • горіхи — 150 г
  • ванілін

Приготування:

1. Готуємо тісто. У сотейник вилити молоко і насипати цукор, перемішати і поставити на вогонь тільки для того, щоб розчинився цукор. Кип’ятити не треба.

2. В іншу миску розбити яйця, додати трохи солі і все перемішати. У цю ж миску вилити молочний сироп, розтоплене вершкове масло, перемішайте. Ще поступово вводите борошно.

Щоб не було грудочок борошно в тісто вводите частинами. Наприклад, насипали і розмішали. В результаті однорідна маса тіста гарантована.

3. Ще насипте 1 ч. ложку розпушувача і щіпку ваніліну. Перемішуйте тісто, щоб не було грудочок і на закінчення воно повинно бути не рідким і не густим. Далі закрити готове тісто харчовою плівкою і нехай постоїть на столі 30 хвилин.

4. Пергамент змастіть рослинною олією, щоб не приставали коржі.

5. Намалюйте коло на папері діаметром 20 см і нанесіть 2-3 ст. л., щоб потім рівним шаром розподілити його по всьому колу.

Дивіться також:  Оладки на молоці пишні — 7 простих рецептів смачних оладок

6. Перенесіть папір з тестом на деко і випікайте корж в духовці при 200 градусах на 10-15 хвилин.

7. Таким чином вийшло 10 рум’яних коржів. Один на одного їх класти не потрібно, тому що можуть злипнутися.

8. Готуємо сметанний крем. Охолоджену густу сметану треба трохи збити, так вона стає трохи рідині. І ще починати додавати порціями згущене молоко і збивати. Ще додати трохи ваніліну і знову продовжувати збивати.

Збивати крем до тих пір, поки консистенція його буде добре триматися на лопатці. На час поставити крем в холодильник.

9. Волоські горіхи подрібніть в блендері.

Формування торта:

10. Зберіть коржі, промазуючи кожен сметанним кремом. Додатково обмажте боки десерту.

11. Торт Молочна дівчинка обсипте з боків подрібненими горіхами за допомогою лопатки. Обертайте тарілку навколо осі, щоб бокова поверхня була більш рівною.

12. На зібрані коржі покладіть тарілку, щоб вони були більш рівними.

13. Ще потрібно приготувати масляний крем для прикраси. Торт Молочна дівчинка має бути красивим і привабливим. Для цього, покладіть в миску небагато розтоплене вершкове масло і збийте його до пишноти. Поступово вводите варену згущенку і продовжуйте збивати.