Масляний крем, так само як і сметанний крем, повинен триматися на лопатці і не падати.
14. Потім помістіть масляний крем кондитерський мішок з наконечником і починайте відсаджувати квіточки. Крем відмінно тримає форму і дуже підходить для формування квіток.
15. Прикрасьте квітами все верхню поверхню торта і поставте в холодильник на 3 години, щоб він добре просочився.
16. У розрізі видно ніжна молочна текстура і два повітряних крему, які створюють неповторну гармонію смаку. Та ще й з горіхами, які роблять торт по-справжньому смачним.
Відео про те, як зробити торт Молочна дівчинка шоколадним
Шоколадний десерт зі згущеним молоком — найсмачніший рецепт. Готувати його не складно, а зовсім швидко. В тісто додається какао, а в крем — молочний шоколад, от і все.
Виходить так, що рецепт прийшов до нас з Німеччини, щоб з додатковими імпровізаціями міцно закріпитися в Росії. Його незрівняний смак, аромат і ніжність притягують, щоб підкорити багатьох любителів солодкого.
Тому печемо коржі, формуємо з різними кремами і передаємо рецепти по спадку. Торт Молочна дівчинка цього заслуговує.