Тушковані баклажани. Як загасити баклажани швидко і смачно

Необхідно:

  • Баклажани середньої величини — 2 шт.
  • Пшеничне борошно — 1 ст. л.
  • Сметана — 1 стакан
  • Вершкове (або топлене) масло — 40 г
  • Зелень, сіль — за смаком

Приготування

  1. Баклажани вимийте, почистіть і наріжте скибочками.
  2. Потім покладіть у гарячу підсолену воду на 5 хвилин.
  3. Потім відкиньте на сито або друшляк, дайте стекти воді.
  4. Слідом обваляйте в борошні й обсмажте на сковороді.
  5. Після цього баклажани покласти в глиняний горщик або каструлю. Залийте сметаною.
  6. Ємність поставте в духовку на 30-40 хвилин.

При подачі до столу посипте зеленню петрушки або кропу.

Відео про те, як приготувати соте з баклажанів з овочами

Страви з картоплею завжди виходять дешевими і смачними.

Сміливо включайте тушковані баклажани в сімейне меню, буде смачно.

Дивіться також:  Картопляні котлети: смачні рецепти котлет з картоплі