Необхідно:
- Баклажани середньої величини — 2 шт.
- Пшеничне борошно — 1 ст. л.
- Сметана — 1 стакан
- Вершкове (або топлене) масло — 40 г
- Зелень, сіль — за смаком
Приготування
- Баклажани вимийте, почистіть і наріжте скибочками.
- Потім покладіть у гарячу підсолену воду на 5 хвилин.
- Потім відкиньте на сито або друшляк, дайте стекти воді.
- Слідом обваляйте в борошні й обсмажте на сковороді.
- Після цього баклажани покласти в глиняний горщик або каструлю. Залийте сметаною.
- Ємність поставте в духовку на 30-40 хвилин.
При подачі до столу посипте зеленню петрушки або кропу.
Відео про те, як приготувати соте з баклажанів з овочами
Страви з картоплею завжди виходять дешевими і смачними.
Сміливо включайте тушковані баклажани в сімейне меню, буде смачно.
Сторінка: 1 2