Горбуша в духовці. 7 рецептів запікання соковитою червоною риби

1. Рибу очистити і нарізати на невеликі шматочки. Полити лимонним соком і дати постояти.

3. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з натертою морквою.

4. Приготувати соус. Для цього натуральний йогурт змішати зі сметаною, додати кукурудзяний крохмаль, хрін, сіль, перець і все перемішати. Соус готовий.

5. Шматочки риби змішати з приготованим соусом і викласти у дві форми для запікання.

6. Зверху насипати тертий сир.

7. Форми поставити в духовку і запікати до готовності.

Приємно їсти.

Як приготувати горбушу в духовці з картоплею — відео

Сьогодні ви дізналися різні рецепти приготування та запікання горбуші. Вибирайте і готуйте. Морська риба дуже корисна для нашого організму.

Дивіться також:  Котлети з фаршу на сковороді. Класичні рецепти соковитих котлет