1. Рибу очистити і нарізати на невеликі шматочки. Полити лимонним соком і дати постояти.
3. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити з натертою морквою.
4. Приготувати соус. Для цього натуральний йогурт змішати зі сметаною, додати кукурудзяний крохмаль, хрін, сіль, перець і все перемішати. Соус готовий.
5. Шматочки риби змішати з приготованим соусом і викласти у дві форми для запікання.
6. Зверху насипати тертий сир.
7. Форми поставити в духовку і запікати до готовності.
Приємно їсти.
Як приготувати горбушу в духовці з картоплею — відео
Сьогодні ви дізналися різні рецепти приготування та запікання горбуші. Вибирайте і готуйте. Морська риба дуже корисна для нашого організму.