У багатьох сімей вермішелевий суп з куркою найулюбленіший.
Такий суп краще з’їдати за один раз.
Картопляний суп з потрохами курки
Будуть потрібні:
- картопля — 500 г
- потрухи курячі — 400 г
- морква — 80 г
- цибуля ріпчаста — 80 г
- петрушка — 20 г
- цибуля зелена — 40 г
- пшоно — 120 г
- перець, сіль — за смаком
Метод готування:
- Курячі потрухи зваріть до готовності.
- Бульйон процідіть і покладіть в нього промите пшоно.
- Нарізану великими кубиками картоплю додайте теж в бульйон.
- На рослинному маслі спасеруйте нарізану цибулю і моркву, додайте їх в курячий суп.
- За 10 хвилин до готовності додайте спеції і посоліть.
- У тарілку при подачі покладіть нарізані вистиглі.
Курячий суп з локшиною
Рецепт простого і вишуканого супу з куркою.
Компоненти:
- курка — 500 г
- вода — 8 склянок
- морква — 150 г
- ріпчаста цибуля — 150 г
- локшина — 130 г
- корінь петрушки — 1 шт.
- лавровий лист, зелень петрушки і кропу, перець чорний мелений, сіль
Приготування:
- Візьміть помиті і нарізані шматки курки, залийте їх водою і зваріть бульйон.
- Потім дістаньте курку, м’ясо відокремте від кісток, наріжте його невеликими шматочками і знову опустіть в бульйон.
- Моркву, цибулю, корінь петрушки очистіть, подрібніть і обсмажте в олії.
- Підготовлені овочі покладіть в бульйон і доведіть до кипіння.
- І ось зараз, покладіть локшину, лавровий лист, посоліть, поперчіть за смаком і варіть до готовності.
- Помийте зелень петрушки і кропу, потім подрібніть і додайте курячий суп перед подачею на стіл.
Приємного апетиту !
Відео про те, як приготувати вершковий суп з куркою і грибами
Виходить легкий в приготуванні і дуже смачний суп.
Готуйте із задоволенням і ароматні перші страви будуть у вас завжди смачними.
Сторінка: 1 2