Курячий суп — 7 смачних рецептів приготування супу з куркою

У багатьох сімей вермішелевий суп з куркою найулюбленіший.

Такий суп краще з’їдати за один раз.

Картопляний суп з потрохами курки

Будуть потрібні:

  • картопля — 500 г
  • потрухи курячі — 400 г
  • морква — 80 г
  • цибуля ріпчаста — 80 г
  • петрушка — 20 г
  • цибуля зелена — 40 г
  • пшоно — 120 г
  • перець, сіль — за смаком

Метод готування:

  1. Курячі потрухи зваріть до готовності.
  2. Бульйон процідіть і покладіть в нього промите пшоно.
  3. Нарізану великими кубиками картоплю додайте теж в бульйон.
  4. На рослинному маслі спасеруйте нарізану цибулю і моркву, додайте їх в курячий суп.
  5. За 10 хвилин до готовності додайте спеції і посоліть.
  6. У тарілку при подачі покладіть нарізані вистиглі.

Курячий суп з локшиною

Рецепт простого і вишуканого супу з куркою.

Компоненти:

  • курка — 500 г
  • вода — 8 склянок
  • морква — 150 г
  • ріпчаста цибуля — 150 г
  • локшина — 130 г
  • корінь петрушки — 1 шт.
  • лавровий лист, зелень петрушки і кропу, перець чорний мелений, сіль

Приготування:

  1. Візьміть помиті і нарізані шматки курки, залийте їх водою і зваріть бульйон.
  2. Потім дістаньте курку, м’ясо відокремте від кісток, наріжте його невеликими шматочками і знову опустіть в бульйон.
  3. Моркву, цибулю, корінь петрушки очистіть, подрібніть і обсмажте в олії.
  4. Підготовлені овочі покладіть в бульйон і доведіть до кипіння.
  5. І ось зараз, покладіть локшину, лавровий лист, посоліть, поперчіть за смаком і варіть до готовності.
  6. Помийте зелень петрушки і кропу, потім подрібніть і додайте курячий суп перед подачею на стіл.

Приємного апетиту !

Відео про те, як приготувати вершковий суп з куркою і грибами

Виходить легкий в приготуванні і дуже смачний суп.

Дивіться також:  Суп з фрикадельками — смачні рецепти в домашніх умовах

Готуйте із задоволенням і ароматні перші страви будуть у вас завжди смачними.