Приємно їсти !
Манник — рецепт з морквою як у дитячому садку
Ми називаємо манником кулінарне блюдо під назвою — крупник. Він родом із нашого дитинства, подивіться, який він ніжний.
Інгредієнти:
- Крупа манна — 200 г
- Молоко -250 мл
- Вода — 500 мл
- Морква — 300 г
- Яйця — 2 шт.
- Масло вершкове — 100 г
- Цукор — 30 г
- Листя м’яти — 20 г
- Сіль — за смаком
Приготування
- Очистіть моркву, добре промийте під струменем холодної води.
- Потім натріть її на крупній тертці.
- До натертої моркви налийте невелику кількість води, покладіть вершкове масло і тушкуйте до готовності.
- Окремо відваріть манну крупу. Для цього всипте її в киплячу підсолену воду і відваріть.
- Потім розведіть манну кашу з молоком, додайте цукор, сіль, збиті яйця і відварену моркву. Все перемішайте.
- Отриману масу викладіть в змащену маслом форму і поставте в духовку, щоб запікати.
- Запікайте при температурі 180-200 градусів протягом 15 хвилин.
Готовий маннник розріжте на порційні шматки і подайте на стіл, прикрасивши листям м’яти.
Відео про те, як приготувати морквяно-сирну запіканку
Подивіться, як просто зробити смачний морквяний десерт.
Запіканки родом з дитинства смачні і корисні завжди.
Сторінка: 1 2