Морквяна запіканка як у садку зі смаком дитинства

Приємно їсти !

Манник — рецепт з морквою як у дитячому садку

Ми називаємо манником кулінарне блюдо під назвою — крупник. Він родом із нашого дитинства, подивіться, який він ніжний.

Інгредієнти:

  • Крупа манна — 200 г
  • Молоко -250 мл
  • Вода — 500 мл
  • Морква — 300 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Масло вершкове — 100 г
  • Цукор — 30 г
  • Листя м’яти — 20 г
  • Сіль — за смаком

Приготування

  1. Очистіть моркву, добре промийте під струменем холодної води.
  2. Потім натріть її на крупній тертці.
  3. До натертої моркви налийте невелику кількість води, покладіть вершкове масло і тушкуйте до готовності.
  4. Окремо відваріть манну крупу. Для цього всипте її в киплячу підсолену воду і відваріть.
  5. Потім розведіть манну кашу з молоком, додайте цукор, сіль, збиті яйця і відварену моркву. Все перемішайте.
  6. Отриману масу викладіть в змащену маслом форму і поставте в духовку, щоб запікати.
  7. Запікайте при температурі 180-200 градусів протягом 15 хвилин.

Готовий маннник розріжте на порційні шматки і подайте на стіл, прикрасивши листям м’яти.

Відео про те, як приготувати морквяно-сирну запіканку

Подивіться, як просто зробити смачний морквяний десерт.

Запіканки родом з дитинства смачні і корисні завжди.

Дивіться також:  Картопля в духовці — 10 смачних рецептів запеченої картоплі