Приємного апетиту !
Салат ” під шубою по-простому новим рецептом
Подивіться дуже смачний і простий салат з оселедцем. Цей рецепт чудово замінить класичну Оселедець під шубою.
Інгредієнти:
- Філе оселедця — 300 г
- Цибуля — 1-2 шт.
- Відварна картопля — 3 шт.
- Відварна морква — 2 шт.
- Яйця варені — 4 шт.
- Яблуко кисло-солодке велике — 1 шт.
- Майонез — за смаком
Маринад для лука:
- Сіль — 0.5 ч. л.
- Цукор — 1 ч. л.
- Оцет 9% — 1 ст. л.
- Окріп — 200 мл
Приготування рецепта
Перед тим як формувати салат, замаринуйте цибулю. Для цього з’єднаєте всі складові для маринаду в одній мисці. Додайте нарізані на четвертинки ріпчасту цибулю і все перемішайте. Залиште до повного охолодження.
Роз’ємну форму поставте на блюдо для подачі і нанесіть сіточку з майонезу.
Відварну картоплю натріть на дрібній тертці і покладіть першим шаром у форму. злегка притисніть і розрівняйте.
Шар картоплі покрийте майонезом і розрівняйте його ложкою.
Слабосолене філе оселедця наріжте дрібними шматочками і викладіть другим шаром.
Охолоджений маринад злийте від цибулі і викладіть його на оселедець третім шаром. Цибуля покрийте майонезом з допомогою ложки.
Яблуко очистіть і натріть на крупній тертці. Викладіть його в форму четвертим шаром. Яблучний шар змащувати майонезом не потрібно.
Відварену моркву натріть на дрібній тертці і викладіть п’ятим шаром. Зверху покрийте її майонезом.
Яйця очистіть і відокремте білки від жовтків, щоб потім натерти їх на тертці окремо.
Потім в центр насипте натерті жовтки, а по колу розсипте натерті білки. Вийшов чудовий контраст кольору.
Прикрасьте смачний і простий салат гілочками петрушки і приберіть в холодильник на 2 години.
Потім обережно зніміть роз’ємну форму і ставте його на новорічний стіл.
Шматочок салату під шубою по простому і новим рецептом приємно здивує гостей.
Простий салат із сьомги з авокадо
Подивіться найпростіший і, тим не менш, дуже гідний для новорічного столу салат з сьомгою. Мишка любить погрыздь сухарики, тому складіть їй компанію.
Інгредієнти:
- Слабосолона сьомга — 200 г
- Стиглий Авокадо — 2 шт.
- Білий хліб — 2 скибочки
- Вершкове масло — 20 г
- Кукурудза консервована — 1 банка
- Майонез 2 ст. л.
- Італійські трави — за смаком
Приготування рецепта
На розпечену сковороду покладіть масло і нарізані кубики білого хліба. Посипте хліб італійськими травами і обсмажте до золотистого кольору.
Візьміть невеликого діаметра круглу форму і викладіть спочатку дрібно нарізану кубиками сьомгу.
Зверху покрийте її нарізаними кубиками авокадо. За допомогою ложки трохи притисніть.