5. М’ясо вынутое раніше з бульйону нарізаємо тонкими скибочками.
6. Нарізаємо шматочками варено-копчений окіст або шинку, варені яловичі нирки. Сосиски або сардельки очищаємо від шкірки і теж нарізаємо кружечками.
7. У киплячий бульйон закладаємо пасеровану цибулю, томат-пюре, припущені солоні огірки, каперси (разом з розсолом), всі нарізані м’ясні продукти, перець горошком, лавровий лист, сіль і варимо 5 — 10 хвилин.
8. У оливок видалити кісточки, а маслини тільки промити.
9. При подачі в тарілку з солянкою кладемо маслини або оливки, гурток лимона, сметану і посипаємо зеленню петрушки або кропу. Солянка стає смачною на очах.
Збірна м’ясна солянка приготована за класичним рецептом готова. Приємного вам апетиту !
Солянка: як приготувати збірну солянку м’ясну в домашніх умовах
Як ви помітили приготування рецепту у відео має відмінності від класичного рецепту. Це така задумка автора — від чого смак змінюється не значно, а стає більш оригінальним. Спробуйте і ви. Солянка — класика смаку !