Солянка збірна мясна — класичний рецепт з фото

5. М’ясо вынутое раніше з бульйону нарізаємо тонкими скибочками.

6. Нарізаємо шматочками варено-копчений окіст або шинку, варені яловичі нирки. Сосиски або сардельки очищаємо від шкірки і теж нарізаємо кружечками.

7. У киплячий бульйон закладаємо пасеровану цибулю, томат-пюре, припущені солоні огірки, каперси (разом з розсолом), всі нарізані м’ясні продукти, перець горошком, лавровий лист, сіль і варимо 5 — 10 хвилин.

8. У оливок видалити кісточки, а маслини тільки промити.

9. При подачі в тарілку з солянкою кладемо маслини або оливки, гурток лимона, сметану і посипаємо зеленню петрушки або кропу. Солянка стає смачною на очах.

Збірна м’ясна солянка приготована за класичним рецептом готова. Приємного вам апетиту !

Солянка: як приготувати збірну солянку м’ясну в домашніх умовах

Як ви помітили приготування рецепту у відео має відмінності від класичного рецепту. Це така задумка автора — від чого смак змінюється не значно, а стає більш оригінальним. Спробуйте і ви. Солянка — класика смаку !

Дивіться також:  Суп в мультиварці: смачні й корисні рецепти супу щодня