Млинці з мясом: Смачні рецепти млинців, начинених мясним фаршем

17. Кладемо на тарілку млинці з м’ясом, розламуємо і пробуємо на смак.

Я знайшла смак мого дитинства. А ви ?

Відео рецепт млинців з начинкою з м’ясного фаршу

М’ясний фарш може бути будь-яким: свинячим, з яловичини або курки. Процес приготування однаковий. в принципі і завжди виходить смачно.

Ви подивилися простий рецепт, як приготувати млинці з м’ясом. Готуйте — це смачне блюдо. Перевірено.

Млинці з шинкою та цибулею

Необхідні продукти:

  • 8 млинців з вашим улюбленим рецептом
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 2 ст. ложки сметани
  • 2 яйця
  • 1 ст. ложка крохмалю
  • 150 г шинки
  • 1 ст. ложка подрібненого зеленого лука
  • 2 ст. ложки олії
  • перець, сіль за смаком
  • 1 ст. ложка майонезу або сметани

Приготування

  1. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі 2 хвилини. Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте до м’якості.
  2. Крохмаль збийте з 1 яйцем, посоліть. Вилийте суміш в окрему сковороду і обсмажте з обох сторін.
  3. Яєчно-крохмальний блін охолодіть і дрібно наріжте. З’єднайте з обсмаженими овочами. Перемішайте.
  4. Додайте нарізану кубиками шинку, зелений лук, майонез або сметану, посоліть. Ретельно перемішайте.
  5. Викладіть начинку на млинці, скрутіть у вигляді конвертів і подавайте.

Приємного апетиту !

Млинці дріжджові з начинкою з відварної яловичини

Необхідні продукти:

  • 2 склянки борошна
  • 1 ч. ложка солі
  • 2 ч. ложки цукру
  • 1 ч. ложка сухих дріжджів
  • 3 яйця
  • 1.5 склянки молока
  • 1 ст. ложка вершкового масла
  • 400 г вареної яловичини
  • 2 цибулини
  • 2 ст. ложки рослинної олії, мелений перець чилі

Приготування

  1. Просіяне борошно з’єднайте з дріжджами, цукром і сіллю. Додайте тепле молоко. Вимісити однорідне тісто і поставте в тепле місце на 1 годину.
  2. Додайте в тісто розтоплене вершкове масло і збиті яйця. Ретельно перемішайте.
  3. Випікайте млинці на змащеній олією сковороді.
  4. Цибулю дрібно порубаєте і обсмажте в олії до золотистого кольору. Додайте подрібнену яловичину, перець чилі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
  5. Млинці начиніть, скрутіть конвертиками і подавайте.
Дивіться також:  Соус сальса — класичний рецепт в домашніх умовах

Приємно їсти !

Дуже смачні млинці з відвареної качиною грудкою і рисом

Потрібні продукти:

  • 200 г відвареної качиної грудки
  • 8 млинців з вашим улюбленим рецептом
  • 2 ст. ложки олії
  • 0.5 склянки відвареного темного рису
  • 1 біла цибулина
  • 1 червона цибулина
  • 2 ст. ложки сметани
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, мускатний горіх за смаком

Приготування

  1. Качину грудку дрібно наріжте. Цибулю подрібніть і спасеруйте в олії до золотистого кольору. Додайте грудку, рис, сметану, мускатний горіх, посоліть, поперчіть і перемішайте.
  2. Всі тушкуйте 5 хвилин. Перекладіть начинку в глибоку миску. Додайте тертий часник. Перемішайте.
  3. Викладіть начинку на млинці і поверніть конвертом або трубочкою.