17. Кладемо на тарілку млинці з м’ясом, розламуємо і пробуємо на смак.
Я знайшла смак мого дитинства. А ви ?
Відео рецепт млинців з начинкою з м’ясного фаршу
М’ясний фарш може бути будь-яким: свинячим, з яловичини або курки. Процес приготування однаковий. в принципі і завжди виходить смачно.
Ви подивилися простий рецепт, як приготувати млинці з м’ясом. Готуйте — це смачне блюдо. Перевірено.
Млинці з шинкою та цибулею
Необхідні продукти:
- 8 млинців з вашим улюбленим рецептом
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 ст. ложки сметани
- 2 яйця
- 1 ст. ложка крохмалю
- 150 г шинки
- 1 ст. ложка подрібненого зеленого лука
- 2 ст. ложки олії
- перець, сіль за смаком
- 1 ст. ложка майонезу або сметани
Приготування
- Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі 2 хвилини. Додайте сметану, перемішайте і тушкуйте до м’якості.
- Крохмаль збийте з 1 яйцем, посоліть. Вилийте суміш в окрему сковороду і обсмажте з обох сторін.
- Яєчно-крохмальний блін охолодіть і дрібно наріжте. З’єднайте з обсмаженими овочами. Перемішайте.
- Додайте нарізану кубиками шинку, зелений лук, майонез або сметану, посоліть. Ретельно перемішайте.
- Викладіть начинку на млинці, скрутіть у вигляді конвертів і подавайте.
Приємного апетиту !
Млинці дріжджові з начинкою з відварної яловичини
Необхідні продукти:
- 2 склянки борошна
- 1 ч. ложка солі
- 2 ч. ложки цукру
- 1 ч. ложка сухих дріжджів
- 3 яйця
- 1.5 склянки молока
- 1 ст. ложка вершкового масла
- 400 г вареної яловичини
- 2 цибулини
- 2 ст. ложки рослинної олії, мелений перець чилі
Приготування
- Просіяне борошно з’єднайте з дріжджами, цукром і сіллю. Додайте тепле молоко. Вимісити однорідне тісто і поставте в тепле місце на 1 годину.
- Додайте в тісто розтоплене вершкове масло і збиті яйця. Ретельно перемішайте.
- Випікайте млинці на змащеній олією сковороді.
- Цибулю дрібно порубаєте і обсмажте в олії до золотистого кольору. Додайте подрібнену яловичину, перець чилі, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
- Млинці начиніть, скрутіть конвертиками і подавайте.
Приємно їсти !
Дуже смачні млинці з відвареної качиною грудкою і рисом
Потрібні продукти:
- 200 г відвареної качиної грудки
- 8 млинців з вашим улюбленим рецептом
- 2 ст. ложки олії
- 0.5 склянки відвареного темного рису
- 1 біла цибулина
- 1 червона цибулина
- 2 ст. ложки сметани
- 2 зубчики часнику
- сіль, мускатний горіх за смаком
Приготування
- Качину грудку дрібно наріжте. Цибулю подрібніть і спасеруйте в олії до золотистого кольору. Додайте грудку, рис, сметану, мускатний горіх, посоліть, поперчіть і перемішайте.
- Всі тушкуйте 5 хвилин. Перекладіть начинку в глибоку миску. Додайте тертий часник. Перемішайте.
- Викладіть начинку на млинці і поверніть конвертом або трубочкою.