Їжте на здоров’я !
Відео рецепт млинцевої запіканки зі смачною начинкою
Вдалого приготування рецепту вам, як в цьому відео !
Млинці з м’ясом, рецепт з начинкою з курячих шлунків
Необхідні продукти:
- 4 млинця за вашим рецептом
- 6 відварених курячих шлунків
- 1 ст. ложка рослинного масла
- 3 ст. ложки відвареного рису
- 1 зубчик часнику
- 1.5 ст. ложок сметани
- 1 ст. ложка рубаної зелені
- сіль, перець за смаком
Приготування
- Курячі шлунки подрібніть в блендері.
- Змішайте з відварним рисом.
- Поперчіть і посоліть за смаком. Додайте подрібнений часник, сметану. Перемішайте.
- Начиніть млинці, скрутіть конвертами, посипте рубаною зеленню і подавайте.
Смачного обіду !
Млинці з начинкою з курячої грудки і кабачка, обсмажені в яйці
Продукти:
- 8 млинців за вашим рецептом
- 250 г курячої грудки
- 1 стакан води
- 1 маленький кабачок
- 2 ст. ложки
- замороженого зеленого горошку
- 2 ст. ложки подрібненого зеленого лука
- 2 зубчики часнику
- 0.5 ч. ложки солі, 1 щіпка перцю, 1 лавровий лист
Приготування
- 1 курячу грудку дрібно порубаєте, викладіть в сковороду, додайте воду, сіль, перець, лавровий лист. Тушкуйте під кришкою 15 хвилин.
- Додайте рубаний кабачок, горошок. Тушкуйте ще 3 хвилини. Додайте зелену цибулю і тертий часник. перемішайте.
- Для кляру: Збийте 2 яйця з дрібкою солі. Змішайте з двома столовими ложками манної крупи і залиште на 10 хвилин.
- Начиніть млинці, скрутіть їх конвертиками, умочіть в яєчно-манний кляр і обсмажте в олії з двох боків до рум’яної скоринки.
Приємно їсти !
Фаршировані млинці смачною печінкою — відео
Такий спосіб приготування підійде для будь печінки: свинячий, яловичої, курячої.
Скажу відразу, що фаршировані млинчики з начинкою з м’яса дуже люблять чоловіки і ще більше, коли вони обсмажені на сковороді з скоринкою.