Млинці з мясом: Смачні рецепти млинців, начинених мясним фаршем

Їжте на здоров’я !

Відео рецепт млинцевої запіканки зі смачною начинкою

Вдалого приготування рецепту вам, як в цьому відео !

Млинці з м’ясом, рецепт з начинкою з курячих шлунків

Необхідні продукти:

  • 4 млинця за вашим рецептом
  • 6 відварених курячих шлунків
  • 1 ст. ложка рослинного масла
  • 3 ст. ложки відвареного рису
  • 1 зубчик часнику
  • 1.5 ст. ложок сметани
  • 1 ст. ложка рубаної зелені
  • сіль, перець за смаком

Приготування

  1. Курячі шлунки подрібніть в блендері.
  2. Змішайте з відварним рисом.
  3. Поперчіть і посоліть за смаком. Додайте подрібнений часник, сметану. Перемішайте.
  4. Начиніть млинці, скрутіть конвертами, посипте рубаною зеленню і подавайте.

Смачного обіду !

Млинці з начинкою з курячої грудки і кабачка, обсмажені в яйці

Продукти:

  • 8 млинців за вашим рецептом
  • 250 г курячої грудки
  • 1 стакан води
  • 1 маленький кабачок
  • 2 ст. ложки
  • замороженого зеленого горошку
  • 2 ст. ложки подрібненого зеленого лука
  • 2 зубчики часнику
  • 0.5 ч. ложки солі, 1 щіпка перцю, 1 лавровий лист

Приготування

  1. 1 курячу грудку дрібно порубаєте, викладіть в сковороду, додайте воду, сіль, перець, лавровий лист. Тушкуйте під кришкою 15 хвилин.
  2. Додайте рубаний кабачок, горошок. Тушкуйте ще 3 хвилини. Додайте зелену цибулю і тертий часник. перемішайте.
  3. Для кляру: Збийте 2 яйця з дрібкою солі. Змішайте з двома столовими ложками манної крупи і залиште на 10 хвилин.
  4. Начиніть млинці, скрутіть їх конвертиками, умочіть в яєчно-манний кляр і обсмажте в олії з двох боків до рум’яної скоринки.

Приємно їсти !

Фаршировані млинці смачною печінкою — відео

Такий спосіб приготування підійде для будь печінки: свинячий, яловичої, курячої.

Скажу відразу, що фаршировані млинчики з начинкою з м’яса дуже люблять чоловіки і ще більше, коли вони обсмажені на сковороді з скоринкою.

Дивіться також:  Маринад для шашлику з свинини — найкращі рецепти