Млинці з мясом: Смачні рецепти млинців, начинених мясним фаршем

Приємного апетиту !

Млинцеві квадратики, начинені шматочками курки, грибами і огірком

Продукти для млинців (2 шт):

  • 1 склянку пшеничного борошна
  • 1 ст. ложка житнього борошна
  • 3 яйця
  • 3 склянки молока
  • 0.5 ч. ложки цукру, щіпка солі

Продукти для начинки:

  • 100 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 маринованих огірка
  • 3 ст. ложки майонезу
  • 30 г твердого сиру
  • 200 г готового запеченого курячого філе

Приготування

  1. Яйце збийте з молоком
  2. Додайте просіяне пшеничне і житнє борошно, сіль, цукор. Ретельно перемішайте.
  3. Квадратну форму для випічки вистелити пергаментом і змастіть маслом. Вилийте половину тіста у форму, рівномірно розподіліть по всій поверхні.
  4. Випікайте в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин, поки млинець не стане золотистим і не підніметься. Таким же чином підготуйте другий млинець. Готові млинці остудіть і розріжте на квадрати.
  5. Цибулю подрібніть і обсмажте до прозорості.
  6. Додайте дрібно нарізані шампіньйони і готуйте ще 5 — 7 хвилин.
  7. Мариновані огірки наріжте дрібними кубиками.
  8. Сир натріть на дрібній тертці.
  9. Запечене куряче філе наріжте скибочками.
  10. Кожен квадратик млинця змастіть майонезом, викладіть шматочки огірків і скибочки курки, накрийте іншим блинным квадратиком. На нього викладіть грибну начинку і знову накрийте. Останній млинцевий шар посипте тертим сиром. Запечіть підготовлене блюдо до розплавлення сиру.

Їжте із задоволенням !

Млинці з м’ясом і сиром

Продукти:

  • 8 млинців, зроблених за вашим улюбленим рецептом
  • 1 стакан води
  • 5 ст. ложок свинячого фаршу
  • 2 ст. ложки тертого сиру
  • 2 ст. ложки тертої моркви
  • 1 маленька цибулина
  • 1 зубчик часнику, 1 лавровий лист, сіль за смаком

Приготування

  1. У киплячу у сковороді підсолену воду покласти лавровий лист, м’ясний фарш, подрібнений ріпчаста цибуля, морква.
  2. Тушкуйте, помішуючи, 20 — 30 хвилин на слабкому вогні. Остудіть.
  3. Змішайте з крупно натертим сиром і подрібненим часником.
  4. Наповніть млинці начинкою і подавайте.
Дивіться також:  Макарони по-флотськи. 3 найкращі рецепти страв з мясом

Смачно і ситно !

Оригінальні млинці з курячою печінкою, запечені в духовці

Продукти:

  • 8 млинців за вашим будь-яким рецептом
  • 2 ст. ложки олії
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 150 г відвареної курячої печінки
  • 2 зубчики часнику
  • 2 яйця
  • 6 ст. ложок молока
  • 2 ст. ложки
  • тертого сиру
  • 3 ст. ложки рисових пластівців
  • 0.5 ч. ложки солі
  • 1 щіпка перцю

Приготування

  1. Моркву натерти, цибулю подрібніть. Всі обсмажте до золотистого кольору.
  2. Печінка дрібно порубаєте, додайте сіль, перець, тертий часник. Змішайте з овочами.
  3. Начиніть млинці, скрутіть їх рулетами і покладіть у форму для випічки.
  4. Яйця змішайте з молоком і рисовими пластівцями. Залийте сумішшю рулети. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах С.