Приємного апетиту !
Млинцеві квадратики, начинені шматочками курки, грибами і огірком
Продукти для млинців (2 шт):
- 1 склянку пшеничного борошна
- 1 ст. ложка житнього борошна
- 3 яйця
- 3 склянки молока
- 0.5 ч. ложки цукру, щіпка солі
Продукти для начинки:
- 100 г печериць
- 1 цибулина
- 2 маринованих огірка
- 3 ст. ложки майонезу
- 30 г твердого сиру
- 200 г готового запеченого курячого філе
Приготування
- Яйце збийте з молоком
- Додайте просіяне пшеничне і житнє борошно, сіль, цукор. Ретельно перемішайте.
- Квадратну форму для випічки вистелити пергаментом і змастіть маслом. Вилийте половину тіста у форму, рівномірно розподіліть по всій поверхні.
- Випікайте в попередньо розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин, поки млинець не стане золотистим і не підніметься. Таким же чином підготуйте другий млинець. Готові млинці остудіть і розріжте на квадрати.
- Цибулю подрібніть і обсмажте до прозорості.
- Додайте дрібно нарізані шампіньйони і готуйте ще 5 — 7 хвилин.
- Мариновані огірки наріжте дрібними кубиками.
- Сир натріть на дрібній тертці.
- Запечене куряче філе наріжте скибочками.
- Кожен квадратик млинця змастіть майонезом, викладіть шматочки огірків і скибочки курки, накрийте іншим блинным квадратиком. На нього викладіть грибну начинку і знову накрийте. Останній млинцевий шар посипте тертим сиром. Запечіть підготовлене блюдо до розплавлення сиру.
Їжте із задоволенням !
Млинці з м’ясом і сиром
Продукти:
- 8 млинців, зроблених за вашим улюбленим рецептом
- 1 стакан води
- 5 ст. ложок свинячого фаршу
- 2 ст. ложки тертого сиру
- 2 ст. ложки тертої моркви
- 1 маленька цибулина
- 1 зубчик часнику, 1 лавровий лист, сіль за смаком
Приготування
- У киплячу у сковороді підсолену воду покласти лавровий лист, м’ясний фарш, подрібнений ріпчаста цибуля, морква.
- Тушкуйте, помішуючи, 20 — 30 хвилин на слабкому вогні. Остудіть.
- Змішайте з крупно натертим сиром і подрібненим часником.
- Наповніть млинці начинкою і подавайте.
Смачно і ситно !
Оригінальні млинці з курячою печінкою, запечені в духовці
Продукти:
- 8 млинців за вашим будь-яким рецептом
- 2 ст. ложки олії
- 1 морква
- 1 цибулина
- 150 г відвареної курячої печінки
- 2 зубчики часнику
- 2 яйця
- 6 ст. ложок молока
- 2 ст. ложки
- тертого сиру
- 3 ст. ложки рисових пластівців
- 0.5 ч. ложки солі
- 1 щіпка перцю
Приготування
- Моркву натерти, цибулю подрібніть. Всі обсмажте до золотистого кольору.
- Печінка дрібно порубаєте, додайте сіль, перець, тертий часник. Змішайте з овочами.
- Начиніть млинці, скрутіть їх рулетами і покладіть у форму для випічки.
- Яйця змішайте з молоком і рисовими пластівцями. Залийте сумішшю рулети. Посипте тертим сиром і запікайте в духовці 20 хвилин при 180 градусах С.