Паска великодня — 9 рецептів смачної випічки на Великдень

Паска великодня, зібраний у композицію, являє собою каплички і навіть церква. Вражає безсумнівно.

Простий рецепт морквяної великодня

Інгредієнти:

  • Масло вершкове — 100 г
  • Цукровий пісок — 200 г
  • Молоко — 500 г
  • Морква — 200 г
  • Дріжджі — 50 г
  • Борошно — 1 кг (скільки замесится)
  • Сіль — за смаком

Приготування

  1. Морква вимити, очистити і нарізати шматочками, укласти в каструлю і залити невеликою кількістю води. Відварити під кришкою до готовності.
  2. Зварену моркву протерти через сито, додати масло, молоко, борошно, розпущене в невеликій кількості теплого молока дріжджі, сіль, цукровий пісок і замісити тісто.
  3. Дати тісту піднятися і заповнити наполовину приготовані форми для випічки.
  4. Як тільки тісто підніметься у формах і заповнить їх повністю, встановити паска великодня в духовку і випікати при 180-200 градусах.

Прикрашаємо паска великодній на свій розсуд.

Пасха Віденського тесту — відео рецепт

Паска великодня з Віденського тесту виходить найсмачнішим з пористої і м’якою структурою.

Зустрічайте свято Великдень, печіть різну кулінарну випічку і радійте життю на прекрасній Землі.

Дивіться також:  Морквяний торт — самий простий і смачний рецепт в домашніх умовах