Паска великодня, зібраний у композицію, являє собою каплички і навіть церква. Вражає безсумнівно.
Простий рецепт морквяної великодня
Інгредієнти:
- Масло вершкове — 100 г
- Цукровий пісок — 200 г
- Молоко — 500 г
- Морква — 200 г
- Дріжджі — 50 г
- Борошно — 1 кг (скільки замесится)
- Сіль — за смаком
Приготування
- Морква вимити, очистити і нарізати шматочками, укласти в каструлю і залити невеликою кількістю води. Відварити під кришкою до готовності.
- Зварену моркву протерти через сито, додати масло, молоко, борошно, розпущене в невеликій кількості теплого молока дріжджі, сіль, цукровий пісок і замісити тісто.
- Дати тісту піднятися і заповнити наполовину приготовані форми для випічки.
- Як тільки тісто підніметься у формах і заповнить їх повністю, встановити паска великодня в духовку і випікати при 180-200 градусах.
Прикрашаємо паска великодній на свій розсуд.
Пасха Віденського тесту — відео рецепт
Паска великодня з Віденського тесту виходить найсмачнішим з пористої і м’якою структурою.
Зустрічайте свято Великдень, печіть різну кулінарну випічку і радійте життю на прекрасній Землі.